Sayın maxicep yönetimine

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sayın maxicep yönetimine
Sayın maxicep yönetimi ben bu siteye daha 2 hafta kadar önce üye oldum. Paylaşmayı, dostluğu, arkadaşlığı, burada 2 hafda gibi kısa bir sürede öğrendim. Ama sıkıntım var. Sıkıntım şu; hani dedimya paylaşmayı burada öğrendim, şu anda ben, bendeki oyunları, programları vs.... şeyleri yeni üye olduğum için yayınlama hakkım yok. Sizden ricam bu hakkın bana tanımasını istiyorum. Gereğini arz ederim. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. "balaban6162"

--------------- Ekleme ---------------

testek bekliyorum

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
rapid veya diğer upload sitelerine upload edip burada linkini vermen yeterli ama dosya ekleme yetkisi istiyorsan negative'le bağlantıya geçmen gerekli

Hellboy®

Hellboy®

Üye
rapid veya diğer upload sitelerine upload edip burada linkini vermen yeterli ama dosya ekleme yetkisi istiyorsan negative'le bağlantıya geçmen gerekli
tabi once kuralları yerıne getırmek zorunda ;)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Öncelikle hoş geldin diyelim. :)

Sitemizde paylaşım yapmak için herhangi bir yetkiye sahip olmanız gerekmiyor. Siz dosya upload sitelerine dosyalarınızı yükleyip güzel bir şekilde forumumuzda konu açarak paylaşırsınız; açtığınız konu yöneticilerin dosyaları siteye yüklemesinden sonra aktif edilir. ;)

Eğer paylaşımlarınız sürekli ve düzenli olursa bir müddet sonra yetki verilebilir size. ;)

İyi forumlar.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt