Saygisizliginda bu kadari...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eykul

Eykul

Üye
    Konu Sahibi
Saygisizliginda bu kadari...
http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F%3Fgl%3DFR%26hl%3Dfr&hl=fr&gl=FR#/watch?v=RR_Rbi0BP7Q

bu video nun altina bir saygisiz Kuran a kufur Allah a kufur etti... Ya insan inanmaz tamam saygi duyariz. Inanmak zorunda degilsiniz. Ama saygi duyun ya. Ben hic kristiyanlara, ateislere oyle soz soylemiyorum ama saygi karsilikli olsun. Yazamiyorum malesef video nun altina ama gercekten bu saygisizlik. Benim ateist arkadaslarim bana bir kere bile o tarz konusma yapmadilar. Yasantiniz garip boyle soyle dediler ama asla bu kadar alcalmadilar ve saygisiz olmadilar.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
YouTube anasayfasına atıyor dostum.

Edit: link bu http://bit.ly/xOhSJX

Eykul

Eykul

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadim :s

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Okudum kafayı yemiş artık beyin denen bir şey yok bunda. Yanımda olsa katli vacip dürzünün.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
En garanti link budur gardaşlarım. :D

Astrosman

Astrosman

Üye
.? Acun sen demi.? Hani benim idolümdün hani benim....

BanlanmakGuzel

Üye
görüyorum ki yıl 2012 hala sanal ortama alışamayanlar var

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
2012 yılında hangi ortama alışılamamış acaba? Allaha, kitabına ve peygamberine karşı yapılan hakaretleri görmezden mi gelmemiz gerekiyor?

• Beğen
Tepkiler: Eykul
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
siz alışa durun biz istemezük:)

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye

Yani sanal ortamda senin sevdiklerine ve kutsallarına küfür hakaret gayet normal mi geliyor
Eğer senin sevdiklerine yapılan hakaretleride bu çerçevede değerlendirebiliyorsan bravo derim. Ama yok senin normal gördüğün Allah'a ve onun rasulüne hakaret ve küfürse bu senin Allah inancının zayıflığından ve senin acziyetindendir.
Yıl 2012 değil 2112 de Edep ve terbiye vazgeçilmezimizdir

''Ehli irfân meclisinde ilim eyledim kıldım talep, ilim geride kaldı illâ edep illâ edep''

• Beğen
Tepkiler: Eykul ve .eRCaN.
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kimsenin dinine inancına karışmak gibi bir niyetimiz yok ama hiç kusura bakmayın dinımıze dilimize inancımıza laf ettırmeyız arkadaş! 1.dereceden yakınımda olsa ağzının payını alır:(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Yani sanal ortamda senin sevdiklerine ve kutsallarına küfür hakaret gayet normal mi geliyor
Eğer senin sevdiklerine yapılan hakaretleride bu çerçevede değerlendirebiliyorsan bravo derim. Ama yok senin normal gördüğün Allah'a ve onun rasulüne hakaret ve küfürse bu senin Allah inancının zayıflığından ve senin acziyetindendir.
Yıl 2012 değil 2112 de Edep ve terbiye vazgeçilmezimizdir

''Ehli irfân meclisinde ilim eyledim kıldım talep, ilim geride kaldı illâ edep illâ edep''
Allah razı olsun refikim.

---------- Eklendi @ 00:04:40 ---------- Yazıldı @ 00:03:57 ----------

kimsenin dinine inancına karışmak gibi bir niyetimiz yok ama hiç kusura bakmayın dinımıze dilimize inancımıza laf ettırmeyız arkadaş! 1.dereceden yakınımda olsa ağzının payını alır:(
Abi o yanımda olsa var ya! bu güne kadar yapmadığım bir şeyi kesinlikle yapardım...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bunlar böyledir tvde şahşalı programlar yapıp halkın sempatısını kazanır sonrada ekmeğını yediğı halkın dinine inancına hakaret eder bizde alkışlarız :(

DDorlion

DDorlion

Üye
:hmmm

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt