saygıdeger v5 bölümü sakınlerı bı yardım edermısıniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
saygıdeger v5 bölümü sakınlerı bı yardım edermısıniz?
Vodafone her yöne 3000 sms kullanıyorum 9.90 tl, ama gunluk 100 sms sınırından bıktım. Ay sonu kullanamadıgım 600 sms te yanacak. Bu yuzden gsm operatorumu degıstırcem. Turkcell heryone 5000 sms 100 mb net 12 tl gunluk sms snrı yok. Avea da nasıl önerınız nedir?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Vodafone heryöne maksi var vodafone içi 10000 vodafone dısı 2000 toplamda 12000 ve fiyatı 9.9 :tl:
Günlük sınır da yok.

oquz_esen

oquz_esen

Üye
turkcell de o kampanyada 160 sms sınır var avea bılmem

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
bana sadece heryone lazım.. turkceldesınır yok eskıden 163 vardı ama kalktı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
bana sadece heryone lazım.. turkceldesınır yok eskıden 163 vardı ama kalktı

Ama verdigin ücretle aynı ve sınır da yok üstelik mesaj hakkını da tam dolduramıyorsun anladıgım kadarıyla yani 2.000 mesaj ve dedigim paket sana kafidir yine de sen bilirsin..

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
ıhtıyacım oldugunda kullanamıyorum mesela bugun 20 kullanıyosam ertesı gun 300 kullanıma ıhtıyacım oluyor

- - - Eklendi - - -

Avea'da HERYÖNE 3.000 SMS ve 300 MB ayda sadece 12 TL! gunluk sınır yok... bana turkcell daha cazıp geldı

Joker.

Joker.

Üye
Her yöne 5000 sms +100mb internet =12 tl

phasan

phasan

Üye
Vodafone her yöne 3000 sms kullanıyorum 9.90 tl, ama gunluk 100 sms sınırından bıktım. Ay sonu kullanamadıgım 600 sms te yanacak. Bu yuzden gsm operatorumu degıstırcem. Turkcell heryone 5000 sms 100 mb net 12 tl gunluk sms snrı yok. Avea da nasıl önerınız nedir?

vodafone her yone 5000 sms her yone 7.5 tl

Mert045

Mert045

Üye
o türkcell kampanyasının adı ne

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone sms paketı 13 agustos ta bitecek. 4 gun önce falan geçıs yaptrcm. 13 ne kadar anca acılr

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Aveaya bulaşma dostum çok yavaş interneti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt