sayfanın ortasında çıkan reklam

Sponsorlu Bağlantılar

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
sayfanın ortasında çıkan reklam
Bi el atsanız arkadaşlar, tüm uygulamalar kapalı telefonun ekranında direk reklam geliyo (telefonun menusundeyken bile) artık can sıkmaya başladı tekrar olduğunda bi ekran görüntüsü atıcam, çözümü nedir? Ve bide bi uygulamadaki reklamla yanlışlıkla tıklayıp system patch diye bişey yuklendi ondan kaynaklandığını düşünüyorum ama onu kaldıramadım uygulamalarda yok, şimdiden teşekürler
Yüklenen uygulama bu,

Buda gelen reklam, (oyuna bağlı değil ana ekranda bile çıkıyo)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Cihazda root var mi? Ayarlar-Guvenlikten Cihaz yoneticilerine gir bi bak bide

AzX66

Üye
hocam root varsa system app remover ile o uygulamayı kaldırın

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Freestore gibi bir uygulama yuklediysen oda sebep olabilir.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Blackmart ta yaptı bir ara çerzleri sil

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Clean master ile

PriZm

PriZm

Üye
Ayarlarda çalışan uygulamalar bölümünde bekle. Reklam çıktığında hangi uygulama sebep oluyorsa görürsün.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bahsettiğin uygulama ile alakalı ise format Wipe yaparak o uygulamadan kurtulabilirsin yanlız verilerini yedeklemelisin.

Farklı bir uygulamadan kaynaklı olduğunu düşünüyorsan yüklü uygulamaları yazarsan fikir sahibi olabiliriz.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
An itibariyle o uygulamanın izinlerinde şuna rastladım?
Ve yedekleme için gmail e bağlanması gerekiyor sanırım ama şu an telefonda internet paketim yok
Ve yedekleme için gmail e bağlanması gerekiyor sanırım ama şu an telefonda internet paketim yok

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
GPlay'den Malwarebytes'ı indirip temizlemeyi dene

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
yğraşma arkadaşım bu hafta bu sorunu çözmek için telefonda hafıza kartında ne varsa silmek zorunda kalmıştım ve telefonu garantiye göndermeye karar vermiştimki sorunu telefondan arayarak buldum. artık google adı altında reklam gelmiyor.
telefonda ayarlar- uygulama Yöneticisi- tümünü göster tıkla. altlarda sync diye telefona ait pro var onu durmaya zorla ve devre dışı bırak sorun çözülecektir.

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
Malware uygulanması ise yaramadı
yğraşma arkadaşım bu hafta bu sorunu çözmek için telefonda hafıza kartında ne varsa silmek zorunda kalmıştım ve telefonu garantiye göndermeye karar vermiştimki sorunu telefondan arayarak buldum. artık google adı altında reklam gelmiyor.
telefonda ayarlar- uygulama Yöneticisi- tümünü göster tıkla. altlarda sync diye telefona ait pro var onu durmaya zorla ve devre dışı bırak sorun çözülecektir.
Sync diye bişey bulamadım

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
telefon samsung ise vardır arkadaşım. fabrikada kaç kişinin telefonunu ayarladım.

telefonun ayarlar uygulama Yöneticisine gir tümünü göre tıkla çıkan prolarda var kardeşim.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
telefon samsung ise vardır arkadaşım. fabrikada kaç kişinin telefonunu ayarladım.

telefonun ayarlar uygulama Yöneticisine gir tümünü göre tıkla çıkan prolarda var kardeşim.
Her telefonda olmayabilir mesela bendede yok :)

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
Her telefonda olmayabilir mesela bendede yok :)

doğrudur arkadaşım o zaman tek çaresi reklam ekranda iken reklamı kapatmadan menü tuşuna basılı tutun reklamı çalıştıran uygulama hangisi öğrenin ;)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
doğrudur arkadaşım o zaman tek çaresi reklam ekranda iken reklamı kapatmadan menü tuşuna basılı tutun reklamı çalıştıran uygulama hangisi öğrenin ;)

Benim sorunum yokta sen söyleyince uygulama mevcutmu diye baktım görünmüyor :)

Arkadasta linkteki uygulama ile reklam yayınlayan uygulamayı tespit edebilir.

• Beğen
Tepkiler: ahmetrencber
HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
    Konu Sahibi
Reklam yayınlayani tespit ettim zaten onu kaldıramıyorum sadece?