sayfanın admini üyelerin gizli bilgilerini görür mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
sayfanın admini üyelerin gizli bilgilerini görür mü ?
ben arkadaşım olmayanlardan profil bilgilerimi resimleimi vs. gizliyorum diyelim ki bi sayfayı beğendik bu sayfanın yöneticisi ,üyelerin arkadaşı olmayanlardan gizledikleri bilgileri rsimleri görebilir mi ?? görüceğini sanmıyorum ama emin değilim bilgilendirirmisiniz bu konuda

ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
dur ya anlatamadım galba ne anlattığımı bende anlamadım :ehe şimdi bi sayfanın admini var canı sıkılıyo üyelere bakıyo giriyo bi kişinin profiline resim bilgiler herşeyi görüyoo olur mu böyle şey :D bi sayfayı beğenince aynı arkadaş olarak eklemiş gibi mi oluyo? sadece arkaaşlarımın gördüğü bilgileri o da görebilir mi

Mert045

Mert045

Üye
saçma soru :o

ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi

neresi saçma arkadaşım ? benim bilgilerimi sadece arkadaşlarım görür, beğendiğim sayfalar bilgilerimi görebiliyomu aynı arkadaş listemdekiler gibi... bu konu hakkında bi bilgim yok ve sordum, biliyosan cevabı yazarsın buraya... gelipte saçma soru yazmanın bi manası yok :dry:

• Beğen
Tepkiler: buketcik
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Beğendiğin sayfalar görmez uygulama çalışmasına profiline erişime izin ver Uyarısı alırsan kullanıcı erişimi istediği için bilgilerin görünür ancak bu bilgileri kullanıp dağıtması yada senin resimlere girmesi kurucusuna kalmış.

"..uygulama.... aşağıdakileri yapmak için izin istiyor:
  • Temel bilgilerime erişme
    Adım, profil resmim, cinsiyetim, ağlarım, kullanıcı kodum, arkadaş listem ve herkese açık yaptığım diğer tüm bilgiler dahildir.

• Bana e-posta gönderme
    Mutlu Çiftlik 3 doğrudan [email protected] adresime e-posta gönderebilir ·

• Facebook'ta benim adıma paylaşımda bulunma
    Mutlu Çiftlik 3 benim adıma durum mesajları, notlar, fotoğraflar ve videolar paylaşabilir.

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
anladım :) teşekkür ederim yardımcı olduğun için :sarıl:

Navy Blue

Navy Blue

Üye
İnternet sitesi, forum ve sosyal ağ kurucuları ve yöneticileri isterlerse tüm kullanıcıların gizledikleri herşeye bakabilir sonuçta kurucu ve yönetici oldukları için böyle bir imkanları vardır...
Birçok internet sitesinde ve forumlarda üye olurken bir sözleşme metni vardır birçogumuzda bunu okumaz burada zaten herşey yazılıdır.
Bazen onayladıgınız ve kabul ettiğiniz bu metinde temel bilgilerinize ulaşmak ile ilgili maddelerde olabilir sizde bunu kabul ederseniz ileride bazı sorunlar çıkarsa hak aramada sıkıntılar yaşayabilirsiniz...
Ne olursa olsun yönetici ve site kurucuları kullanıcının gizliliğini ihlal etmemeli ve kişisel bilgilerini kullanmamalıdır.
Aksi durumda site kurucuları ve yöneticileri hakkında dava açılabilir.
Sizde biraz uyanık olup herşeyi internetde paylaşmamalısınız :)

Üst Alt