Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi SaTrançtA Her Taş Bir İNsanı Sİmgelese , SiZ HangiSİ OlurdunuZ ? Satrançı Bİlirsiniz ORadaki TÜm TAşlarıN Bir Değeri VardıR .. Ama HepsiniN OyunDaki Amacı FarklıdıR .. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 785x476. SiZ Bu AmaçlardaN Ve Görevlerden HAngisini SEçiyorsunuZ Veya Ki Kendinizi O TaşlardaN HAngisi YErine KOyuyorsunuZ :: Ankete LütFeN
Satrançı Bİlirsiniz ORadaki TÜm TAşlarıN Bir Değeri VardıR .. Ama HepsiniN OyunDaki Amacı FarklıdıR .. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 785x476. SiZ Bu AmaçlardaN Ve Görevlerden HAngisini SEçiyorsunuZ Veya Ki Kendinizi O TaşlardaN HAngisi YErine KOyuyorsunuZ :: Ankete LütFeN
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi Sağlam ve sarsılmaz bir " KALE " bu arada gslikahraman sen hepsini işaretlemişsin.
Anıl Umut Emekli Yönetici neslihan hanım 8. mesajınız daha yenisiniz biraz daha dikkatli cevap yazın lütfen konuda diyoki hangisi olursunuz mantıklı cevap lütfen bana gelince bi vezirlik görüyorum kendimde
neslihan hanım 8. mesajınız daha yenisiniz biraz daha dikkatli cevap yazın lütfen konuda diyoki hangisi olursunuz mantıklı cevap lütfen bana gelince bi vezirlik görüyorum kendimde
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi canted' Alıntı: Güçlü ve emreden bir " ŞAH " Genişletmek için tıkla ... evet hep bana emredip duruyosun evde
canted' Alıntı: Güçlü ve emreden bir " ŞAH " Genişletmek için tıkla ... evet hep bana emredip duruyosun evde
Anıl Umut Emekli Yönetici fatihsagohiphop' Alıntı: evet hep bana emredip duruyosun evde Genişletmek için tıkla ...
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi 35caldion' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... fatih şunu yap fatih bunu yap fatih şunu getir