Satlık veya takaslık toshiba portege g900

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SELAMİĞDE

Üye
    Konu Sahibi
Satlık veya takaslık toshiba portege g900

Arkadaşlar telefonum resimlerde de görüldüğü gibi çok temiz. Donanımsal veya yazılımsal olarak hiçbi sorunu yok. Dokunmatiği sorunsuz çalışıyor. Tam Q klavyesi var. Ekranında çizik bile yok. Şarjı 2 gün rahat gidiyo. Zaten hem prizden hem bilgisayardan şarj oluyo. Toshiba kalitesini bilen bilir zaten. Orjinal japon malı. Bütün aksesuarlarını tam vereceğim. Hepsi orjinaldir.
Vereceğim Aksesuarlar:
==> 2 adet orjinal şarj cihazı
==> 2 gb orjinal hafıza kartı
==> Hafıza kartını bilgisayara takmak için orjinal genişletici adaptör
==> Usb ara kablosu
==> Orjinal kulaklığı ( kulaklığı hem telefonda hem bilgisayarda kullanabilirsiniz )
==> Vee telefona flash disk, klavye, fare vb. aygıtları bağlamak için usb host kablosu
==> Dpkunmatiği kullanmanız için kalem ( dokunmatiği parmağınızla, tırnağınızla veya kalemle kullanabilirsiniz )
==> Orjinal CD' si
==> Kullanma klavuzu ve kutusu
Telefonun bazı temel özellikleri:
==> Parmak izi okuyucusuyla istediğiniz menüye veya açılış ekranına şifre koyabilirsiniz. Sizden başka kimse açamaz.
==> Parmak izi okuyucusunu joystick olarak kullanabilirsiniz.
==> 480 x 800 wvga çok büyük ekranıyla rahatlıkla film izleyebilir ve internette gezerken siteleri 0 boyutta çok rahat görebilirsiniz.
==> Orjinal office programları (word,exel,powerpoint,onenote) ve adobe reader ile istediğiniz dökümanı telefonda açabilirsiniz.
==> Usb host özelliği ile telefona flash disk, klavye, fare vb. çevre aygıtlarını bağlayabilirsiniz. ( bu özellik çok nadir bazı telefonlarda vardır )
==> Dokunmatik ekran.
==> Tam Q klavye
==> İnternet, kamera, mesajlar ve rehber kısayol tuşları
==> 2 megapiksel kamera
==> Entegre Flash
==> Ön yüzündeki kamera ile görüntülü görüşme yapabilirsiniz
==> Telefonu bluetooth veya usb ile bilgisayara bağlayarak telefondan bilgisayarı veya bilgisayardan telefonu kontrol edebilirsiniz.
==> Wifi ile istediğiniz yerden internete girebilirsiniz.
==> Voip özelliği ile internet araması yapabilirsiniz.
Ayrıntılı teknik özellikleri internette bulabilirsiniz.
Fiyat 250 tlden 150 ye düşmüştür arkadaşlar. 0544 744 9044 mesaj yada çağrı atmanız yeterli.
sahibinden.com ilanımı inceleyebilirsiniz.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ilaniniza kurallar geregi resim eklemeniz gerekmektedir.
Hayirli Satislar

SELAMİĞDE

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler..

USAForever

USAForever

Üye
bu modelini çok duymadım ama güzel görünüyor:oke:

SELAMİĞDE

Üye
    Konu Sahibi
toshibanın g910 dan sonra en iyi modeli. hatta bunun ona göre bazı avantajları da var. şuan ben kullanıyorum. gps den tutun da wifi si, parmak izi okuyucusu, usb host özelliği sorunsuz çalışıyo, internette gezmesi süper. opera mobile 10 kurulu. bugün wm 6.1 kurdum. 6.5 de telefonun bazı özellikleri kullanılmıyo. tam anlamıyla süper oldu. ayrıca radyo ve tv programı kurdum. yüzlerce kanal sorunsuz tam ekran izleniyo. tam anlamıyla süper bi cihaz. alacak arkadaşlara duyrulur. sadece değişiklik istediğim için satıyorum..

SELAMİĞDE

Üye
    Konu Sahibi
olabilir neden olmasın 0544 744 9044 msj atın ayrıntıları konuşalım

SELAMİĞDE

Üye
    Konu Sahibi
satılmıştır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt