Satlık Trıdent w-t3 cep telefonu wi-fi tv

Sponsorlu Bağlantılar

zmda

Üye
    Konu Sahibi
Satlık Trıdent w-t3 cep telefonu wi-fi tv
telefon satılmıştır...

MSGursoy

Üye
telefonu yan çevirince geniş ekranda mesaj yazabiliyor muyuz?

--------------- Ekleme ---------------

bide ne kadara fiyat göremedım..

zmda

Üye
    Konu Sahibi
telefonu yan çevirince geniş ekranda mesaj yazabiliyor muyuz?

--------------- Ekleme ---------------

bide ne kadara fiyat göremedım..

4 şubat da Trident !in Kendi Sitesinden 338 TL ye aldım. Özellikleri güzel ancak benim için kamera önemli, Kamera 2.0 MP diye aldım. kamera vga imiş. berbat bir kamerası var onun dışında herşey güzel 8 gb hafıza kartı destekliyor. yan çevirerek mesaj yazılabiliyor mu bilmiyorum . çünkü öyle bir özellik varsa eğer hiç kullanamadım sadece fotoğrafa bakarken , media player da müzik dinlerken yan çevirince dönüyor. tv zaten yan çevirip izliyorsun..

fbsk1907

Üye
Yetkililere sorarsın 2 mp derler nasıl vga çıkar şerefsizler ya :off:

ahey ahey lili

Üye
wt3 iyi telefon da kaç tl ye satıyon bence 338 tlye sat ya da geri ver . tüketici hakları diye bişiy var. bende wt2 var problem yok şimdilik:off:

zmda

Üye
    Konu Sahibi
280 tl gittigidiyor'dan satıyorum.. Elden 250 tl peşin verebilirim.

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
250 ye sat

fbsk1907

Üye
Video izleniyor mu netten ?

muyiddin

Üye
arkadaşım 4 günlükse aldıgın yere iade etsene almıyorlarmı

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
4 şubat da Trident !in Kendi Sitesinden 338 TL ye aldım. Özellikleri güzel ancak benim için kamera önemli, Kamera 2.0 MP diye aldım. kamera vga imiş. berbat bir kamerası var onun dışında herşey güzel 8 gb hafıza kartı destekliyor. yan çevirerek mesaj yazılabiliyor mu bilmiyorum . çünkü öyle bir özellik varsa eğer hiç kullanamadım sadece fotoğrafa bakarken , media player da müzik dinlerken yan çevirince dönüyor. tv zaten yan çevirip izliyorsun..

iyi hosta kardeşim tridentler maksimum 2 gb hafıza kartı destekliyor sen niye bu kadar atmısın

zmda

Üye
    Konu Sahibi
iyi hosta kardeşim tridentler maksimum 2 gb hafıza kartı destekliyor sen niye bu kadar atmısın

8 gb destekliyor hatta kendim 4 gb kullandım. istersen iyi araştır ondan sonra itham etmeye kalk...

rekruck

Üye
zmda msn adresi verirmisin telefon hakkında sorum war ?

sencen_18

Üye
bende satıyorum wt2 var bendede ..

mutluhalici

Üye
ben geçen hafta aldım çok heveslenmiştim aslında am telefon bana büyük geldi sıfır gibi bişey isteyene 4 gb kartıyla beraber şeffaf kılıfı yedek bataryası ve deri kılıfıyla beraber 300 tl ye verebilirim garanti belgesi 10 günlük piyasada sadece tlf nu 320 ye veriyolar 5306914828

unal19

unal19

Üye
ben int araştırdımda 5800 almayı düşünüyordum fiyatı pahalı geldi aynı özellikler bunlardada var wifi dokunmatik ekstrasıda var tv radyo trident w-t3 ve digiphone dg67 ü beyendim kullanan arkadaşlar varmı 5800 gibi kulanışlımıdır ????
garantiye gönderince sorun oluyormu bu markalarda

Üst Alt