!!!SATLIK/orjınal / V 6.03.08 / 13-02-2006 üretim/ 6630 /SATLIK!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sondevrimvismi

sondevrimvismi

Üye
    Konu Sahibi
!!!SATLIK/orjınal / V 6.03.08 / 13-02-2006 üretim/ 6630 /SATLIK!!!
V 6.03.08 s60 işletim sistemine sahip 13-02-06 üretimi ,markası nokıa 6630 dur.ilk sahibiyim.tabiri yerindeyse hiç tornavida yüzü görmedi hard format bile bir kere attım bu güne kadar telefona neredeyse hiç program yüklemedim ilk günkü gibi hızlı ve seri çalışıyor.bataryasıda orjınal.tam dolu halinde çok uzun zaman dayanabiliyor(4-5 gün kadar)almak isteyen arkadaşım olursa 1gb hazfıza kartıda yanında hediye edeceğim , kargo ücretide bana aittir.telefonun fiyatını piyasayı dolaştıktan sonra 95 TL olarak belirledim.lütfen şurda daha ucuz burda aynı fiyata başka telefonlar veriyorlar gibi açıklamalar yapmıyalım.telefonun daha orjınal tuş takımı bile duruyor.ilgilenen arkadaşların buraya yazmalarını rice ediyorum..tşkler..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hayırlı satışlar. Açık arttırma ile satış yapmak yasaktır. Lütfen ilanınıza 24 saat içerisinde fiyat belirtiniz. Aksi halde ilan yayından kaldırılacaktır...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hayırlı satışlar...

Mavish Boy

Mavish Boy

Üye
Ben Almak İstiyorum Ama Çok Diorsun?

sondevrimvismi

sondevrimvismi

Üye
    Konu Sahibi
şimdi arkadaşım fiyatta iniş yapmak isterdim ama kargo ücreti nide ben karşılayacağım birde telfonun orjınal olması malesef bu konuda birşey yapamayacağımı gösteriyor.telefonculara sordum kırık dökük 6630 lara 100 tl diyorlar.yani sen kendine göre değerlendirme yap düşünürsen irtibata geçelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt