Satio (u1) Alacak Arkadaşlar Telefonla İlgili Tüm Sorularınızı Merak Ettiklerini Sorabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
Satio (u1) Alacak Arkadaşlar Telefonla İlgili Tüm Sorularınızı Merak Ettiklerini Sorabilirsiniz
Satio (u1) Alacak Arkadaşlar Telefonla İlgili Tüm Sorularınızı Merak Ettiklerinizi Sorabilirsiniz

satioya flash nasıl atılıyor kardeş? yeni aldım.

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
omnious for se die bi program var netten arat bulursun onunla atabilirsin buda flash dosyaları cruiser.gsmdownload.net/index.php?p=%2FFlashes_SONY_ERICSSON%2FU1_Satio%2FCCPU_CID113%2FR2AK006

paix1984

Üye
Usta benim söyle bir problemim var cektigim resimlerin aydinligi cok yuksek kontrasti cok dusuk ne yaptiysam beceremedim usta öresin nedir saygilar

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
aydınlığı yuksekse flash ı kapat yada renk ayarkarundan ortalamayı dene. kontrastı düşükse yükselt yine olmadı sonyericson un sitesinden güncelle

paix1984

Üye
aydınlığı yuksekse flash ı kapat yada renk ayarkarundan ortalamayı dene. kontrastı düşükse yükselt yine olmadı sonyericson un sitesinden güncelle
Ustam kontrasti nasil yukseltecegim aydinlik ayari var ama ben kontrast ayarini görmedimde saygilar

Ahad

Üye
telefon çok fazla donuyor.Dokunmatiğini neredeyse hiç kullanamıyorum arada bir kendi kendine işlem yapıyor mesajlara tıklıyorum ayarları açıyor bunun için bir çözüm var mı?

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
sonyericsson un sitesinden güncellemeyi indir ve telefonu güncelle. yinede olmazsa haber ver yardımcı olmaya çalışırız burdayız

alicikk

Üye
slm arkadaşlar bu satio ya asphalt 6 yı nasıl yükleriz yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...