[SATILMIŞTIR] Temiz Satılık iPOD Touch 2G 8 GB [210 lira]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
[SATILMIŞTIR] Temiz Satılık iPOD Touch 2G 8 GB [210 lira]

Yurtdışı temiz bir cihazdır.Ekranında hiç çizik bulunmamaktadır.Arka bölümde kullanımdan kaynaklı çizikler mevcuttur.Bu ipodların genel sorunu bildiğiniz üzere.iOS 4.2.1 yüklüdür.Fiyat olarak ise 210 lira düşünüyorum.Cihazın hiç bir sıkıntısı bulunmamaktadır.Cihazın yanında bağlantı kablosu gönderilecektir yalnızca.Kendi kutusunu bulamadığım için harddiskimin kutusu ile birlikte göndereceğim arkadaşlar. Eskişehirde oturuyorum isteyenler elden görebilir,inceleyebilir cihazı.Alım konusunda hangi alışveriş yönetimi sizin için uygun ve de hesaplı olacaksa onu kullanalım.İster bir web sitesi aracılığı ile ister havale kargo,ister ptt kapıda ödemeli,ister elden ya da bir yakınınız aracılığı ile alışveriş yapabiliriz.Güven benim için önceliklidir.Ne Kimseyi zor durumda bırakmak ne de kendim zor durumda kalmak istemem.Güzel bir alışveriş yapmak dileğiyle.

Satış İçeriği :

iPOD Touch 2G 8GB
Data Kablosu
Kutusu

Fiyat : 210 Lira

Konu Sahibi
İlgin için teşekkür ederim abim.Sağlık olsun diyelim

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hayırlı satışlar. İlan içeriği çok güzel olmuş Fakat bu ürün telefon olmadığı için Diğer İlanlar kategorisine alıyorum

Mert

Üye
Şöyle 1 ay kadar önce açsaydın konuyu

Neyse sağlık olsun. İyi satışlar

Konu Sahibi
Kısmet diyelim artık cihaz için İlginiz için ayrıca teşekkür ederim.Günün yorgunluğundan olsa gerek konunun bölümü gözümden kaçmış ilgili bölüme taşınması güzel olmuş.Teşekkürler

arkadaş hala satılıksa ben almayı güşünebilirim.ben giresunda oturuyorum.bu sorun olmaz herhalde sana bişey daha soracağım;cihazını kırdın mı yoksa hala normal mi?yada takas düşünürsen bende nokia 5800 xm var

Konu Sahibi
Ürün satılmıştır.ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...