Satılık Ve/Veya Takaslık Wave 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asheal

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Ve/Veya Takaslık Wave 2
telefon yurtdışından gelmiştir fakat orjinal imei kaydı beraberinde geldiği pasaport üzerinden yapılmıştır.. tüm aksesuarları orjinaldir ve kutuludur.. telefonda herhangi bir çizik, zarar vs. yoktur.. ekranı zaten jelatinlidir ve slikon kılıf takılıdır, telefon henüz 20 günlüktür.. telefonun fotoğraf makinası, kamerası, dokunmatiği özellikle işlemci performansı süper, herkes biliyor ki üst düzey bir akıllı telefon ama android kullanmak istediğim için takas düşünüyorum.. düşündüğüm fiyat 550tl civarıdır ama eşdeğer android bir cihazla takas etmek tercihimdir..

CİHAZIN GÖZE ÇARPAN ÖZELLİKLERİ::: 3g görüntülü konuşması zaten var, samsung un kendi mobil os si bada, 5megapiksel led flashlı kamera ve
720p hd kayıt yapabilen vidyo kamerası.. 1ghz işlemci.. sosyal ağlar (twitter, feysbuk vs, messenger vs.), samsung app store..
NOT: imei kaydı resmi ve telefon resimlerini bugün yükleyeceğim
galaxy s gibi üst modellerle takas etmek isteyenler tekliflerini belirtsinler lütfen.. ps3 tekliflerine de açık bir ilandır..

iritibat burdan sağlanacaktır..

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Okeanus

Okeanus

Üye
pazarlık payı var mı_? resimlerini ekleyeblir misin

asheal

Üye
    Konu Sahibi
hocam pazarlık payı malesef yok.. zaten forumda da görmüşsündür sırf pasaport kaydı için bile 100 tl isteyenler var.. :s tabiri caizze cıncık gibi telefon :) ve bada 2.0 bu ay sonunda avrupada kieslere gönderileecek, bada 2.0 çıktığı an benim tahminin satılık wave 2 yada wave 1 ilanı göremiceğiz tabii acil para ihtiyacı olanlar hariç :)

Okeanus

Okeanus

Üye
forumda öyle ama telefoncular 20e yapıyor :) hafıza kartı vs de veriyor musun peki ?

asheal

Üye
    Konu Sahibi
hocam telfncular imei kayıt yapmıyo, imei klonluyo.. misal veriyorum hattından müşteri hizmetlerini arayıpta wave 2 nin internet ayarlarını istediğin zaman beyefendi sizin telefonunuz wave 2 değil ki diyebilirler bu durumda..:) en önemliside kapanmıcak diye bi garantisi yok ve sürekli telefoncuya gidip imei attırmak zorunda kalabilirsin..
"hafıza kartı vs veriyomusun peki" bu güzeldi :) slikon kılıfı var, 3 tane ekran jelatini vardı ama hava kabarcığı olmasın diye çok uğraştım ve 3.de başardım o yüzden onlar iptal sadece üstünde ki var.. yetmez mi..:)

Okeanus

Okeanus

Üye
telefon+fatura+silikon kılıf+jetalin ?

asheal

Üye
    Konu Sahibi
+++++++

asheal

Üye
    Konu Sahibi
fiyatta güncelleme yapılmıştır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt