byred55
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yönetim mesajı
Üyenin elinde paket kalmadığı için satış yapılmamaktadır, satış başlayacağı zaman konu tekrar açılacaktır. Iyi forumlar Gsm Yöneticisi (LAZOFLU)
almak isterim ama 50 mb ne kadar süre ?
matematikle bir alakası yoq:S aldıgım fıyatylara gore sarıyorum :SZuhahaha 100mb 7,150mb 13kontor,matematiğin süper senin
aldığım fiyat belli dir ve 23 kontore satıyorum arkadaşım bu arada satışlarımız msn üzerinden dirYok yahu aldığın fiyata 1 gb 23 kontör mü
almak istiyorum 100 mb superbestik@hotmail.com
1 GB lık paketlerle ilgileniyorum, msn den ekledim, e-mail attım, fakat cevap alamadım......
Peki nası irtibat kuracağız, bana 1 GB lık int paketi lazım, yanımda bir kaç arkadaş daha var paketten isteyen. Yanlız benim halen aboneliğimi devam ettirdiğim 4 GB lık paketin yenilenme dönemi yaklaştı. Eğer yarına yani 29.09.2009 gününe halledemezsek 1 GB lık paket pek bi işime yaramayacak. Umarım msj ı görürsün ve hallederiz işi....kardeş paketi alacak olan sensin senin eklemen gerekmez mi x)
--------------- Ekleme ---------------
kusura bakma cepden girdiğim için maille bakmak aklıma gelmedi msn de pek giremiyordum son 2 gündür
Peki nası irtibat kuracağız, bana 1 GB lık int paketi lazım, yanımda bir kaç arkadaş daha var paketten isteyen. Yanlız benim halen aboneliğimi devam ettirdiğim 4 GB lık paketin yenilenme dönemi yaklaştı. Eğer yarına yani 29.09.2009 gününe halledemezsek 1 GB lık paket pek bi işime yaramayacak. Umarım msj ı görürsün ve hallederiz işi....
kardeş ben önceden iki tane paket kodu kullandım.Şimdi senden alsam kullanabilirmiyim.Yani 2 den sonrasına izin varmı?
Nasıl yani.Forumdaki herkez 2 tane kullandığım için hakkım doldu demiş ve 5010 dışında paket arıyorlar.Paketi kullanabilme şansımız varsa alalım bi tanevar tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?