Satılık Torrentleech Davetiyeleri

foxrun77

Üye
Slm

elinde torrentleech davetiyesi varmı?

Eğer varsa selimulu77@gmail.com adresine gönderebilirmisin. Bu arada ücret nedir?

eriten

Üye
fiyat uçuk değil 20 tl

Arkadaşlar Torrentleech.org a üye olmak bedava boşuna para vermeyin. 38498037 davetiye kodu ile linkten üye olabilirsiniz.

erkankiy

Üye
Ustam bende davetiyesi istiyorum ücreti neyse oderim... Erkankiy@hotmail.com bu mail adresime ne yapmam gerektigini yazarsan sevinirim..

pudu11

Üye
banada torrentleech davetiyesi lazım . Eriten arkadaşım elinde torrentleech kaldıysa görüşelim lütfen ....

......

torrentleech davetiyemi Ekrem bey den uygun fiyata aldım . kendisi çok yardımcı oldu . Tekrar teşekkür ederim.

eriten

Üye
mail ile ulaştım pudu11

mag2200

Üye
merhabalar. sizden torrentleech hesabı satın almak istiyorum. mag2200@gmail.com adresine olumlu yada olumsuz cevap werirseniz sevinirim.ü

saygılar

Majeste2

Üye
    Konu Sahibi
bana da torrentleech davetiyesi lazım eriten arkadaşımız da varsa;

friendemre@windowslive.com dan ulasabilir mi?

merhabalar. sizden torrentleech hesabı satın almak istiyorum. mag2200@gmail.com adresine olumlu yada olumsuz cevap werirseniz sevinirim.ü

saygılar

İkinize de mail attım. Bu arada başlık benim ama sağolsun bir arkadaş araya kaynak olmaya çalışıyor.
Arkadaşlar güven esasımızdır bunu unutmayın. Herhangi bir şekilde benimle ilgili bir şikayet olursa ben davetiyeyi hediye edicem tekrardan yazıyorum.

k15

Üye
torrentleech davetyesi olan var mı arkadaşlar. mail adresim gramling@gmail.com . neler yapılması gerekiyosa atarsanız sevinirim.

Majeste2

Üye
    Konu Sahibi
majeste2 arkadaşm. ekledim derken msn ye mi ekledin. siteye mi anlamadım.
MSn'e ekledim Davetiyeler açık diye niye yazdım çünkü 2 aya yakın süredir site de davetiyeler etkin değildi şu an da etkin.

Para yatırıldı davetiye bekleniyor.