Öyle ş....z lere çok rastlanıyor bu internet aleminde ama sen akıllı adamsın
telefon güzel satarsın inşallah
sorma valla dostum baya bi var internet aleminde dediğin gibi. adam bana güvenmeyip teli önce yolla diyo ama benim ona güvenmemi bekliyo. zaten üçkağıtçının tekiydi telefonu yollasam %100 parayı yollamazdı yani öyle diyim sana niyetini çok belli etti.
başıma bi kere böyle bişey geldi netten bi alışveriş yapıcaktım 170 liralık bişeydi konuştuk anlaştık güvendim yatırdım 170 lirayı ama cihazı göndermedi sonrada sır oldu telefonlarını falan kapadı bi daha ulaşamadım. sonra dedim ben bunu yakacam mahkemelerde süründürecem ama sonra baktım astarı yüzünden pahalıya gelicek bana dedim Allahından bulsun. Gerçi böyle bişeyi yapan Allahsızın önde gidenidir ama neyse. o günden beride artık yoğurdu üfleyerek yiyorum adam bana diyoki teli yolla parasını sonra yollim. sonrada baktı iş yok başladı küfüre. ağzının payınıda aldı tabi ya neyse
bu arada sağol dostum yorumların için baktım alıcı çıkmıyo kullanmaya devam ederim bende illa satılıcak diye bişey yok dimi zaten çok memnunum ama bakma işte insanoğlu değişiklik istiyo ara sıra
EDİT : zaten o bahsettiğim küfür eden teluzmanı nickli ş......zde banlanmış baksana
Ne mal olduğu burdanda belli oluyo zaten açıkça