Satilik Temiz Ve Kusursuz Atrix

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
    Konu Sahibi
Satilik Temiz Ve Kusursuz Atrix
Motorola Atrixi hemen hemen hepimiz biliriz,tam bir f/p urunudur.alali 1 yil oldu ve cok sukur hicbir sikintimiz yok (: satma sebebim teknolojinin beni hicbir zaman doyurmayisi,ust duzey bir telefon almayi dusunuyorum(note2 veya s4 gibi) ozelliklerinden kisaca bahsedeyim bilmeyenler icin,telefon 4" ekrana sahip,1gb ram ve 16gb rom u var,cihaz 1ghz çift cekirdekli,5mp kamerali hd vodeo ozelligine sahip.ayrica size birde 100kusur TL lik dock u da yaninda veriyorum,bu sayede telefona usb harddisk klavye mouse vs baglayip kullanabilirsiniz.birde telefona ait 2 kilif ve birisi takili olmak uzere 2adet jelatin benden size hediyedir.telefonu en ust duzeyde verimli kullanmak adina icerisinde stabil bir rom var,bu sayede rami ve islemciyi az kullanarak size daha fazla performans sagliyor,sarji normal kullanimda 1.5-2 gun rahat gidiyor(bu telefonla 4gunu gordugumu hatirliyorum).ilgilenen arkadaslar 0506 463 31 32 numarali hattan bana ulasabilirler ayrica alacak kisi Kayseride elden teslim olabilir,diger illerde para hesabima yattiktan sonra hemen kargoya veririm.(1-2 gun sonra resim yüklüycem)(cihazın garantisi kağıt üzerinde devam ediyor 1yıl daha garantisi var ama rom yüklediğim için garantisi yok sayılıyor,bununda çözümü elbette var,ihtiyaç durumunda garantiye gönderip cebinizden hiçbir ücret çıkmadan servisi kullanmak sizin elinizde.telefonda hicbir cizik yoktur,telefonun ilk sahibiyim ve temiz kullandim,500 TL satış fiyatıdır[Dock dahil])(eklemeyi unutmuşum cihazda fingerprint yani parmak izi okuyucuda var)

Son düzenleme:

atesoglu3888

atesoglu3888

Üye
sa hem kayserili hem sagocu olarak htc one x dusunurmusun arkadas ? ilan var sitede

crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
    Konu Sahibi
sa hem kayserili hem sagocu olarak htc one x dusunurmusun arkadas ? ilan var sitede
As once cihazimi satip ne kadar param oldugunu hesaplamam gerek,atriximi sattigim takdirde ust segmentteki cihazlari zaten dusunuyorum,ilaninizi incelerim (:

atesoglu3888

atesoglu3888

Üye
atrix ile tks yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...