Satılık Temiz N93

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wilakress

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Temiz N93

Ürün made in Finland dır. kesinlikle çakma çin mallarından değildir.

Resimler ürünün orjinal resimleridir.

Araştıranlar da farketmişlerdir n93 dvd kalitesinde video çekimleri yapabiliyor. gerçekten bende kullanırken kamerasından çok memnundum. Wi-Fi özelliği ile de wirelless olan yerlerde ücretsiz olarak internet keyfini yaşayabilirsiniz.​

Ürün: yedek bataryası, yedek orjinal kapak takımı,1 GB hafıza kartı, orjinal hızlı şarj cihazı, orjinal usb kablosu, orjinal tv kablosu ve kutusu ile birlikte gönderilecektir. CD sini kaybettim ama isteyene internetten pc yazılımını indirip cd ye çekip yanında gönderebilirim.​

Kullanımdan kaynaklanan ufak tefek çizikler mevcuttur fakat rahatsız edici derecede değildir.​

Ürün reimlerde görünen bütün kutu içeriği ile birlikte veriecektir.​

Yedek bataryasını resim çekerken koymayı unutmuşum kusura bakmayın :)

İsteyenlere rünü webcam dan gösterebilirim.​

Fiyat sahibinden.com üerinden 430 YTL dir. izmir-çeşme den elden almak isteyen olursa fiyat 400 ytl dir.

bu arada çeşmede cafe sahibiyim ve izmire dahi gitme olanağım yok malesef. yani yakın çevreden lmak isteyenlerin çeşmeye gelmeleri gerekecektir

Fyatta pazarlık YOTUR!

Takas yapabileceğim telefonlar ;

iPhone 8 gb - 95 8 gb - N81 8 gb yada N82
başka herhani bir ürünle takas yapmayı düşünmüyorum.

0554 739 0503 nolu telefondan yada [email protected] dan bana ulaşabilirsiniz.

reiko

Üye
slm arkadasım elimde n99i tvli tlf var ben izmirde oturuyorum takas dusunur musun tlf kayıtlıdır

Wilakress

Üye
    Konu Sahibi
tşkler çin malı telefon istemiyrum. iyi günler

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
resim koysaydın keske

Wilakress

Üye
    Konu Sahibi
resimler eklenmiştir.

Wilakress

Üye
    Konu Sahibi
günceldir

Wilakress

Üye
    Konu Sahibi
ilan hala günceldi

Wilakress

Üye
    Konu Sahibi
fiyat düşürülmüştür. telefon gayet temzdir arkadaşlar. alan yada görmek için gelen arkadaşlar görecekti ki herhangi bir sorun vs. yoktur. tabi ufak efek kullanıma bağlı çiziği var ama rahatız edici derecede değildir. almak isteyenler yada aklında herhangi bir soru olan akadaşlar ister arasınlar ister msn den eklesinler her türlü sorulara cevap vereceğim. alıcak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun hayırlı alış verişler

lazyboy

lazyboy

Üye
son werecen fıyatı pm at dusunem

Wilakress

Üye
    Konu Sahibi
n93 almayı düşünenlr varsa kaçırmamanızı tavsiye ederim bu fiyata bu temizlikte bulamzsınız. izmir çeşmeden satan varsa iphone yada n95 serisi ile takas edebilirim tabi üstüne farkını vericm. 395 ytl ye sahibinden.com üzerinde aktif ilanım var bu fiyata get ilan başka yok bu temilikte olan n93 ler de 450 civarındadır. elden almak isteyene 365 ytl ye vereceğim bilginize..

Wilakress

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar artık fiyatı normale çeviriyorum ilan 1 haftadır ucuz fiyata duruyodu ama artık ihtiyacım kalmadı satılmasada olur almak isteyen varsa elden 400 ytl dir. teşekkürler

polifonikali

Üye
mükemmel bişey abi YA MSN ADResimi ekle konuşalım bi hem de çok ucu za weriosn [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

yada bunu n95 le takas etme olasılığı warmı:)

--------------- Ekleme ---------------

hocam ben düşünadüm bu telefono alıcam ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt