Wilakress
Üye
Satılık Temiz N93
Fiyat sahibinden.com üerinden 430 YTL dir. izmir-çeşme den elden almak isteyen olursa fiyat 400 ytl dir.
bu arada çeşmede cafe sahibiyim ve izmire dahi gitme olanağım yok malesef. yani yakın çevreden lmak isteyenlerin çeşmeye gelmeleri gerekecektir
Fyatta pazarlık YOTUR!
Takas yapabileceğim telefonlar ;
iPhone 8 gb - 95 8 gb - N81 8 gb yada N82
başka herhani bir ürünle takas yapmayı düşünmüyorum.
0554 739 0503 nolu telefondan yada [email protected] dan bana ulaşabilirsiniz.
Ürün made in Finland dır. kesinlikle çakma çin mallarından değildir.
Resimler ürünün orjinal resimleridir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Araştıranlar da farketmişlerdir n93 dvd kalitesinde video çekimleri yapabiliyor. gerçekten bende kullanırken kamerasından çok memnundum. Wi-Fi özelliği ile de wirelless olan yerlerde ücretsiz olarak internet keyfini yaşayabilirsiniz.
Ürün: yedek bataryası, yedek orjinal kapak takımı,1 GB hafıza kartı, orjinal hızlı şarj cihazı, orjinal usb kablosu, orjinal tv kablosu ve kutusu ile birlikte gönderilecektir. CD sini kaybettim ama isteyene internetten pc yazılımını indirip cd ye çekip yanında gönderebilirim.
Kullanımdan kaynaklanan ufak tefek çizikler mevcuttur fakat rahatsız edici derecede değildir.
Ürün reimlerde görünen bütün kutu içeriği ile birlikte veriecektir.
Yedek bataryasını resim çekerken koymayı unutmuşum kusura bakmayın
İsteyenlere rünü webcam dan gösterebilirim.
Fiyat sahibinden.com üerinden 430 YTL dir. izmir-çeşme den elden almak isteyen olursa fiyat 400 ytl dir.
bu arada çeşmede cafe sahibiyim ve izmire dahi gitme olanağım yok malesef. yani yakın çevreden lmak isteyenlerin çeşmeye gelmeleri gerekecektir
Fyatta pazarlık YOTUR!
Takas yapabileceğim telefonlar ;
iPhone 8 gb - 95 8 gb - N81 8 gb yada N82
başka herhani bir ürünle takas yapmayı düşünmüyorum.
0554 739 0503 nolu telefondan yada [email protected] dan bana ulaşabilirsiniz.