Satılık Temiz Kutulu N81 8GB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Temiz Kutulu N81 8GB

15.08.2009
tarihinde İzmir Darty'den aldığım Nokia N81 8GB'ımı keyfi nedenlerden dolayı satışa çıkardım. Donanımsal yazılımsal hiçbir sorunu yoktur. Kılıfında, temiz bir şekilde kullanılmıştır. Fotoğrafları olabildiğince objektif çekmeye çalıştım. 2 tuşunda dikkatlı bakıldığında kalkma vardır. Arka kapağa beyaz ışık tutulduğunda kılcal çizikler görülmektedir. İçinde 3.02 gb tema,oyun,müzik,video,program vardır. Hopörlörleri gayet net ve yüksek bir ses çıkarmaktadır. Kamerası iyidir. Ekranda koruma jelatini vardır. Tuşları gayet rahat basılıyor. Bataryası günlük 30 dk konuşma ile 6 gün gidiyor. Kutusu, aksesuarları tamdır. Daha 6 aylıktır. Gerçekten sorunsuz ve süper bir telefon.
Fiyat: 400

Sahibinden ilanım:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hayırlı satışlar...

turkgamer

Üye
400 mü??yapma be dostum çok istemişin ya..benim arkadaş aldi 5800 xp yi geçen tertemiz telefon 400 e...ben kullandim n81 ama gerçekten bebek gibi telefon harika bişey müthiş bi telefon çokda hoşuma gidiyordu..sen bunu 350 den filan verirsen rahat satarsin ama 400 etmez gibi..350 ye satarsan bence gene iyi..hayirli satişlar..

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
    Konu Sahibi
5 ay önce 549 liraya aldım ve 400 lira sence çok mu ? Kutulu, garantili, temiz sonuçta. Bence az bile. Sahibinden'e baktığında benim telefonun özelliklerindeki telefonlar 400-500 civarında.

erimss

erimss

Üye
ben n95 8gb ı 400 e satamıyom

Vagi.

Üye
N 81 im satılıktır 270 TL pazarlık yapılabilir, ürünüm temiz olup orijinal kutu ve kutu içeriğiyle gönderilecektir isteyene fotoğrafını da göndere bilirim.
İrtibat:
mail : [email protected] Tel : 5062631192
maxicep ten PM de atabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt