Satilik Temİz KullanilmiŞ 6630

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ejder79

Üye
    Konu Sahibi
Satilik Temİz KullanilmiŞ 6630
ARKADAŞLAR MERHABA
YAKLAŞIK 6 AYDIR KULLANDIĞIM 6630 UMU SATIYORUM BENDE İKİNCİ EL ALDIM AMA ALDIĞIMDA 1 AYLIK TI ŞİMDİKİ GİBİ ÇOK TEMİZ KULLANILMIŞTI KUTUSU YOK
IMEI SI KAYITLI TERTEMİZ ÇİZİK BİLE YOK DESEM YERİDİR ÜZERİNDE 64 MB HAFIZA KARTI VAR GÖNDERİLİCEKLER 6630 TEL+64 MB HAFIZA KARTI +YEDEK KAPAK
FİYATI =450 YTL ERZURUM VE ÇEVRE İLLERDE OLANLAR İÇİN ELDEN TESLİM YAPABİLİRİM CİHAZI GÖREREK ALABİLİRLER ALAN ARKADAŞ ASLA PİŞMAN OLMAZ İRTİBAT :[email protected] (msn)

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Sıfır K.v.k garantili fiyatı 465 Ytl..

Biraz pahalı değil mi istediğin rakkam_?

gknky

gknky

Üye
300 e ver alim kardeş
. ... .

Shadowman07

Shadowman07

Üye
sıfırı maalesef 450 ytl verebileceğim 250 ytldir. hemde karstayım yakınız sorun olmaz??

Dark saga

Dark saga

Üye
ewet bencede çok pahalı en fasla ederi 300 ytl dir zaten sıfırı dedigin fiyatta war.

ejder79

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim cihazda sifır sayılır nasip olurda alırsanız göreceksiniz ben bu velete 800 ytl para saydım alırken şimdi öyle 300 lerden bahsedince içim idiyor kısacası enson 360 ytl olur nakit isteyen olursa msn adresim [email protected]

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Dostum aldıgın fiyat 800-1000 Olabilir ama 2.el piyasası 300 Ytl iken kimse 360 vermez ki sana..?

Eger teklif geçerli ise sana 300 Ytl Çıkabilirim..

Saygılar

ejder79

Üye
    Konu Sahibi
360 ytl den aşağı olmaz erzurumda telefoncu 330 ytl ye alıyor çok sıkışırsam telefoncuya veririm değilmi saygı değer arkadaşlar

MobiLe_ManiA

Üye
wer arkadaşım ya 330 a 30 ytl için şe yapma derim ii fiyat wermiş çünkü

ejder79

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar en son 350 aşağısı yok varsa ciddi niyetli msn de görüşelim acil ihtiyacım var

vekiz

Üye
msnde görüşelim...hemen alabilirim 350ytl ye...

[email protected]

bekliyorum!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt