Satılık takaslık nokia n82 acilll

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bhdr-kr

bhdr-kr

Üye
    Konu Sahibi
Satılık takaslık nokia n82 acilll
Arkadaşlar 2 ay önce aldığım telefonumu maddi sıkıntılar yüzünde satıyorum.Telefon tertemiz sıfır gibi kvk garantili full kutu ve aksesuarlı Garmin yüklü son versiyon yüklü.2 gb kartlı ekran jelatini duruyo hiçbir sorunu yok.Elimde resim çekecek cihaz yok resim ekleyemiyorum illa isterseniz bi çarsini buluruz artık.
Takas yanlız garantili kutulu 6300+para ile olur.

Peşin Fiyatı:750 Ytl
Takas Fiyatı:780 Ytl

:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

lazyboy

lazyboy

Üye
fiyatta indirim yaparsan görüşebiliriz.....

bhdr-kr

bhdr-kr

Üye
    Konu Sahibi
Son fiyat 700 ytldir arkadaşlar.Satılmazsa ilanı geri çekicem.

lazyboy

lazyboy

Üye
ben wazcaydım cihazın yeni kasa sıfırı zaten şu an 2gb hafıza kartıyla beraber 800 ciwarı neyse iyi satışlar:oke:

bhdr-kr

bhdr-kr

Üye
    Konu Sahibi
link verde bizde öğrenelim nerde 800 ytlye satılıyomuş.Almıycaksan milletin ilanını kirletme tamam mı.Doların yükseldiği şu zamanda 800'e sıfırını sana verecek ***** düşünemiyorum

bhdr-kr

bhdr-kr

Üye
    Konu Sahibi
:megafon: Birkaç günlüğüne cihazı 600 ytlye veriyorum alan aldı bir daha bulamazsınız ilanı iptal edicem çünkü:megafon:

lazyboy

lazyboy

Üye
Niye birden 600 e düştün :xd amacım senin satışını engellemek v.b değil pm at adres iste link vereyimde gör için rahatlasın.........

Catty

Catty

Emekli Yönetici
ben wazcaydım cihazın yeni kasa sıfırı zaten şu an 2gb hafıza kartıyla beraber 800 ciwarı neyse iyi satışlar:oke:

kaTILIYORUM

--------------- Ekleme ---------------

millet i kazıklamak ta ustunuze yok 780 den 600 e indin yha

bhdr-kr

bhdr-kr

Üye
    Konu Sahibi
Telefon forum dışında elden teslim 650 ytl ye satılmıştır.....Kafanızın basmadığı işlere yorum yapmayın...

lazyboy

lazyboy

Üye
:nono:MOderetörler uyuormusunuz! adam resmen hakaret edio ben seviyemi onun kadar düşüremediğim için ona hiç bişey demiyorum yanlızca diyeceğim şu !-Terbiyesizle Terbiyesiz Olmak Erdemsizliktir-!:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt