satılık/takaslık cepbilgisayarı (imate k-jam)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mpy

mpy

Üye
    Konu Sahibi
satılık/takaslık cepbilgisayarı (imate k-jam)
kullanımdan kaynaklanan boya soyulmaları var ufaktefek. onun dışında cihaz çok sağlam. taş gibi duruyor. kayar klavyesi taş gibi oturuyor yerine sallanma oynama yapmıyor. süper bir cihaz.
windows mobile 6.1 kurulu. 1.3mpxl kamera. kablosuz internet(wifi) ve birçok özelliği mevcut. içerisinde igo navigasyon yüklüdür. birçok gekreli program yüklü göndericem.
cihaz ile birlikte
adaptörü
ses ayarlı kaliteli mikrofonlu kulaklığı
512mb mini sd kart.
önemli not: hiçbir arızası yoktur. ve tamir görmemiştir. kvk bandrolü var kayıt sorunu vs yok.
fiyat=300 ytl.

[email protected]

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
çok istiyosun ya...

mpy

mpy

Üye
    Konu Sahibi
iyi ozaman bedava yaptım buyur gel al!!!
ilanlara atılan bu msjların ne anlama geldiğini anlamıyorum. amaç yardım ise ö.m. atılır ama burdaki amaç nedir aklım ermiyor!!!
sahibinden.com ve benzeri siteleri hatta cebimdekipc.com pocketpc.gen.tr gibi bu cihazlarla ilgili forumları incelersen fiyatın çok olmadığını görürsün. millet tuş arızası olan. kasası filan daha yıpranmış cihazlara 270civarı istiyor. hele sahibinden.comda fiyatlar epey uçmuş. yani fiyatın neresini beğenmedin anlamadım.
kumbarandaki paraya göremi fiyat vericez kardeşim. 2. el cihaz kimse pazarlıksız zaten almaz. gelen olsa duruma göre 250ytlyede bırakılır. neyse BU SİTEDEKİ İLANI İPTAL ETMEK İSTİyORUM herkese iyi forumlar. mümkünse silin bu konuyu...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum Ben Düşüncemi Söyledim Böyle Bi Tepki Neden Verdin Anlamış Değilim Doğrusu

mpy

mpy

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu ve Aksesuar İlanları
Cep Telefon ve aksesuarlarının sıfır / ikinci el / takas ilanları burada.
Telefon tavsiyelerinde ve alım-satım dısında yorumlarda bulunmayınız.

yeterlimi?

mpy

mpy

Üye
    Konu Sahibi
acil satılık. 200 ytl pazarlıksız.
0505 959 85 40

mpy

mpy

Üye
    Konu Sahibi
satıldı

dorridos

Üye
satıldımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt