babel fish
Üye
Satılık - Saç Tıraş Makinesi + Rolex Saat + 4 Port Switch Boradband VPN Router
İNDİRİM!!! - Moulinex Saç Traş Makinesi:
Deneme amaçlı 1-2 kez kullanıldı. Kutu içeriği eksiksiz teslim edilecektir. Garanti belgesi yok.
Fiyat: 15 TL
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Orijinalden Farksız Rolex Saat (Altın-Gümüş karışık renkte)
Yurt dışından geldi ve hiç kullanılmadı. İlk foto biraz titrek çıkmış, kusura bakmayın. İkinci fotoda da arkasındaki amblemi çekmeye çalıştım, ama pek başarılı olamamışım sanırım =) Gayet hoş bir saat. Biliyorsunuz, bu markanın çakmaları bile inanılmaz fiyatlara satılıyor.
Ben 30 TL'ye satıyorum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4 Port Switch Broadband VPN Router (LADOX Marka)
Fotoğrafta gördüğünüz içerikle satıyorum. Tamamen çalışır durumdadır.
Fiyat: 25 TL
Ankara içi alıcılara, elden teslimat yapılabilir. Takas düşünmüyorum.
Herkese iyi alışverişler.
Deneme amaçlı 1-2 kez kullanıldı. Kutu içeriği eksiksiz teslim edilecektir. Garanti belgesi yok.
Fiyat: 15 TL
Orijinalden Farksız Rolex Saat (Altın-Gümüş karışık renkte)
Yurt dışından geldi ve hiç kullanılmadı. İlk foto biraz titrek çıkmış, kusura bakmayın. İkinci fotoda da arkasındaki amblemi çekmeye çalıştım, ama pek başarılı olamamışım sanırım =) Gayet hoş bir saat. Biliyorsunuz, bu markanın çakmaları bile inanılmaz fiyatlara satılıyor.
Ben 30 TL'ye satıyorum.
4 Port Switch Broadband VPN Router (LADOX Marka)
Fotoğrafta gördüğünüz içerikle satıyorum. Tamamen çalışır durumdadır.
Fiyat: 25 TL
Ankara içi alıcılara, elden teslimat yapılabilir. Takas düşünmüyorum.
Herkese iyi alışverişler.