Satılık Ruh...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Ruh...
Ruhunu internette satışa çıkardı

Çin'de 24 yaşındaki bir kişi, Çin'in en popüler açık artırma web sitesinde ruhunu satmaya çalışıyor. Web sitesinin operatörlerinin satış ilanını 58 kez kaldırmasına rağmen Çinli kişi, ısrar ve denemelerini sürdürüyor.

Şanghay'dan adının açıklanmasını istemeyen ruh satıcısı, "Bu sadece bir dürtüdür" dedi.

Çinli kişi, ruhunun satılık olduğunu bildiren ilanı Taobao adlı web sitesine geçen hafta koydu.

Çinli kişi, ruhunu açık artırmaya başlangıç olarak 10 yuan (1.23 dolar) karşılığında çıkardı. Ancak internet sitesinin sahibi olan şirket, bir insanın ruhunu satmasının uygun olmadığını belirterek, geçen Cuma günü satış ilanını sildi. Fakat Çinli kişi, 58 kez daha satış ilanını siteye koymaya başardı. Açık artırmada Çinli kişinin ruhuna, en fazla 681 yuan (84 dolar) karşılığında alıcı çıktı.

Taobao Halkla İlişkiler Müdürü Tao Ran, gazetecilere yaptığı konuşmada, "İlanı kaldırdık çünkü biz sadece tanrının ruhları kontrol edebildiğine inanıyoruz. Ruhlar satılamaz çünkü ruhlar görülemez ve dokunulamaz. Ayrıca kamuoyundan çok fazla tepki ve baskı geldi" dedi.

Ruhunu satışa çıkaran Çinli kişi ise, bir kadın gazetecinin ruhunu ücret karşılığında satın aldığını fakat kadının ismini açıklamayacağını söyleyerek, "Ruhumu ona ekpres posta ile göndereceğim. Kız bana ısrarla ruhumu satmamamı söylemeyi sürdürdü. Ben bu satışı iptal etmek istemiyorum" dedi.

Böbreğini falan satan duymuştum ama, adam ruhunu satışa çıkarmış pes

tofy

Üye
yok artık daha neler

insanlar sapıttı

barabelli

barabelli

Üye
iide satamadakı amacne anlamadım sankı bırı alsa ne yapabılecek sapıtık bı olay bnce bu

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
ben kendii satıyor anladım
ruhunu satıp beyin alsın yazık ya

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
bende kafamin ustundeki yuvarlak halkayi satiyorum (meleklerde oluyor ya ondan)
hakkatende alan varsa yuhhh

__Midas__

__Midas__

Üye
deli bu herif , kafayı sıyırmış...

crows

crows

Üye
ne yapmaya çalışıyon kardişim diyen yok mu buna yaw yoksa ben diim

impavidus

impavidus

Üye
Herkes ruhunu satan adama söz söylemiş.Ya almak isteyenlere ne demeli?

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Öyle yada böyle kendisinden bahsettirmiş.. hatta taa Türkiye de Maxicep te tartışılıyor şu an...

perfectlover

Üye
Çılgınlık, ilginçlik adına ne varsa yapıyor bu tuhaf insanlar. Eline ne geçmiş bu Çinli'nin? Şimdi "ruhsuz" mu oldu bu? 10 dolara ihtiyacı mı var? Tuhaflığın sonu yok...

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
yapan bulmus yolunu parayı goturuyo

bi deli bi kuyuya tas atmıs 40 akıllı cıkaramamıs manyagın biride satın almıs sanki eline bisey gececek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...