Satılık PSP 3006 Slim & Lite PB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zamazingo7

Üye
    Konu Sahibi
Satılık PSP 3006 Slim & Lite PB
Arkadaşlar fiyatı gercekten cok ucuza veriyorum . 260 lira ya sony psp 3006 versiyonunu satışa cıkardım . kutu içeriği dur. hiçbir eksik bulunmamakta . ön arka panelde cizik yoktur . (cocuğum gbi baktım acıkcası ) artı olarak 8 gb memory stick , s,likon kılıf , psp 3000 siyah sünger kılıf , ekran stickerı , bileklik , 1 adet umd game be 10 adet ıso game bulunmakta istanbul da oturuyorum. istanbul içi elden diğer illerden de kargo yollarım farketmez. cok sıkıştım o yüzden ucuza bırakıyorum .. iletişim için [email protected] ekleyin konusalım resimler elimde mevcut msn üzerindeen resimleri de gön rim .. haydi ALLAH ' a emanet olun.. Kolay gelsin herkese..

nezihbugan

nezihbugan

Üye
güzel iyyi fiyat

zamazingo7

Üye
    Konu Sahibi
fiyat iyi de alıcı yok be hocam :D

xyunusx666

Üye
valla böyle alış verişler çok sakat oluyo yoksa ben hemen alırım

ekanat

ekanat

Üye
Merhaba ben mahsun bir üniversite öğrencisiyim. Bundan 1 ay önce olaylar başladı bir tane psp almaya karar verdim elimde 100 lira vardı kötü olsada beni idare etsin dedim; fakat 100 liraya bulamadım 200 lira biriktirdim 2.el normal bir tane alayım dedim ama malatya ve elazığ da 2.el bulamadım sonradan kaldığım öğrenci evinin kira parasını ailem maddi durumun sıkıntısından dolayı gönderemediler. Bende 150 lira kiraya verdim. Dostum inanırmısın bugün üniversiteye cebimde parasız gitmeye karar verdim. Cüzdanımı almadan çıktım ve şunda 40 lira 25 kuruşluk bir adamım. Ben psp yi çook isteedim ama yaratan nasip eylemedi...

hoffman

Üye
ben alıcam 210 liraya

xyasin468

Üye
satıldımı kardeş ona göre soralım

acankon

Üye
Merhaba 230 tl ye hemen alayım .ama resimlerini görmem lazım temizze ben de çocuğuma alacam tel ver

cemalingoo

Üye
ekledim bi görüşelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...