Satılık PS2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Satılık PS2
Arkadaşlar ps3 aldığımdan kullanmadığım ps2'mi satıyorum.Garantisi yoktur malesef.Bir kaç sene oluyor alalı.Fiyatı uygun tutuyorum çünkü paraya çok ihtiyacım var.

Paket içeriği:

1 adet PS2 Slim Modeli
2 Adet Kol
Bir kaç adet oyun
(Çiplidir)
Band Hero oyunu(orijinal)
Guitar Hero Oyunu için Orijinal Gitar.

Böyle özellikleri mevcuttur arkadaşlar.Bir tane daha ps2'im var fakat bunun nedense gözü bozuldu.Onu da bayağı bir ucuz fiyata verebilirim.35 Liraydı geçen sene.Bu sene 20 lira civarına yeni göz takıyorlar.Öğrenci olduğumdan zamanım yok pek malesef.Bana ö.m ile ulaşabilirsiniz.

Fiyat hepsi için geçerlidir.Malesef tek tek satma şansım yok :/ Guitar hero gitarı'nın piyasa fiyatı 100 lira civarı sanırsam.Daha da ucuz olabilir.Ben 2-3 orijinal oyun dışında diğer oyunlarımı da vereceğim.Üstelik 2 adet memory card ve 1 adet CD çantası da hediye.

Fiyatım 170 lira'dır.Ölücüler mesaj atmazsa sevinirim.Bu arada eğer gözü bozuk olan ps3'ü almak isterseniz onu da 30 liraya verebilirim.Toplam 200 lira yani.Bu fiyata gitar ile birlikte bulmanız biraz zor.Youtube'a guitar hero diye yazın ve ne kadar muhteşem zevkli bir oyun olduğunu görün :) Hayırlı satışlar.En kısa sürede satmam gerekli bu aleti arkadaşlar :/ Resimleri de şu an için ekleyemiyorum.
 

huntertrtr

Üye
kardeş ps3 30 tl olduğuna göre heralde gözü baya arızalı ya da masrafı çok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt