Satılık Ps2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tsubasa

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Ps2
Bir adet A kalite orjinal kol,hafıza kartı+çip+22oyun çoğu gümüş,hiç bi sorun yok PSPalcam o yüzden satıyom
Fiyat 300yetele

dostum kasa eski mi yoksa yeni incelerden mi. bi de nerelisin.daha detaylı bilgi verebilirsen sevinirim..

tsubasa

Üye
    Konu Sahibi
bendeki eski kasa ama istersen ince kasadanda var arkadas satıyor ben izmirdeyim,düşünürsen ve izmirde değilsen sahibinden.com üzerinden yaparız yada bi tanıdığın falan varsa burda olur...

bende izmirdeyim ince kasa dediğin ne kadar ve yanında extra neler var.çipli mi yada tel nonu ver mail ime atabilirsin .

tribute

Üye
<div class='quotetop'>(tsubasa &#064; Feb 3 2006, 01&#58;45 AM) [post=269957]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bir adet A kalite orjinal kol,hafıza kartı+çip+22oyun çoğu gümüş,hiç bi sorun yok PSPalcam o yüzden satıyom
Fiyat 300yetele
[/b][/quote]

bende satıyorum acil paraya ihtiyacım var sadece 150 ytl cok temiz istdan elle verilir
kalın kasa cip taktirmadım gerek duymadım pes6 yetiyo bana cip zamanla bozuluyo zaten

2 adt kol 1 orjinal
oyunlar pes5 pes6 terminator tennis oyunların kitapcıkları bile duruyo kutusunda
baglantı kablolari 2 adet
1 adet memory stcik 8 mb
ilgilenenler pm atabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...