satılık ps2 çipli tertemiz neredeyse hiç kullanılmamış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dibba58

dibba58

Üye
    Konu Sahibi
satılık ps2 çipli tertemiz neredeyse hiç kullanılmamış
konu kilit :D

OğuzcanAbi

Üye
hayırlı satışlar

birmot

birmot

Üye
fiyatı çok uygun ps3 üm olmasa alırdım

dibba58

dibba58

Üye
    Konu Sahibi
sağol :)

--------------- Ekleme ---------------

biraz pazarlıkla 250 ye bile indirebilirim yeterki elmden çıksın :) psp var ps2 var bilgisayar var 5800ım var bi bukadarda kardeşimin var :)

dibba58

dibba58

Üye
    Konu Sahibi
nie kimse bişi yazmıyor :S

RedColt

RedColt

Üye
Pek uygun değil fiyat aslında... Ben direksiyon seti + 2 tane orjinal logitech kablosuz tertemiz kol + 1 kablolu + chipli ps2 + 98 tane kopya + 2 tane orjinali 250 tl ye veriyorum ... Sen 250 tl ye satssan daha kolay bulabilirsin bence

Ayrıca konunun yeride burası değil satıslar 2. el bölümündedir

dibba58

dibba58

Üye
    Konu Sahibi
tmm teşekkür ederim ben ztn 250 tlye vermeyi düşünüyorum konuyu yanlış yere açmışım özürdilerim nasıl yer değiştircem acaba :)

khytr89

khytr89

Üye
bence pahalı.İlanı baltalamak gibi olmasın ama arkadşım 150 ye satıyo 1 makina, 2 adet orjinal sony kol, 2 adet orjinal sony memory card, kablosu, 20 oyun ve 80 gb hdd mevcut. 170 verene yine orjinal sony olan dvd kumandasınıda veriyor.Gri kalın kasa.mp3, dvd, vcd ve divx okuyor.

RedColt

RedColt

Üye
bence pahalı.İlanı baltalamak gibi olmasın ama arkadşım 150 ye satıyo 1 makina, 2 adet orjinal sony kol, 2 adet orjinal sony memory card, kablosu, 20 oyun ve 80 gb hdd mevcut. 170 verene yine orjinal sony olan dvd kumandasınıda veriyor.Gri kalın kasa.mp3, dvd, vcd ve divx okuyor.
ayenen öyle 150-200 arası satsan daha iyi olu benim ilanım bile 250 tl. Bu yazdıklarım engellemek için değil yanlış anlama sadece önerme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt