satılık pasaport hakkı

Sponsorlu Bağlantılar

mcks

Üye
    Konu Sahibi
satılık pasaport hakkı
Yurt dışından gelmiş ama kaydolmamış tum cep telefonlarina yasal bir şeklde garantili pasaport kaydi yapilir...
Peki bu pasaportlari nerden temin ediyrsunuz? diye bir soru isareti kafaniza takilabilir...
... hava alaninda calisyrm ve uluslar arasi yolculuk yapan tc vatandasi sahislardan belli ucret karsiligi bizim istedgim cihazn imei'ni kaydedebilmekteyiz...
Olayın ozu biz devletin sahisa verdi hakkı beli bir ucret karsiligi satin almaktayiz....
...olay bu kadar basit cihaz da maksimum iki gun içerisinde kayitli hala gelir...
Peki parayi nasl yatrcagm? die bir soru olusabilir ve de nasl guvenecem?..
Sizden ilk once imei numarasini aliyoruz bunu kaydettirdikten sonra siz cihaznizin
(devletin resmi kayit sorgulama sitesi) sitesinde sorguladgnzda kayitli olarak gorup içiniz rahat edince parayi verecegimiz bir hesap numarasina gonderiyorsunuz islemimz bolece bitiyor
Yaptigimiz tum işlemler KESİNLİKLE kapanmama garantisi altında olup,işlemlerin tamamı operatrlerle anlasmalı olarak gerceklestirilmektedir...
Not:kayıttan dusen ve de buyuk sıkıntı yasayıp pasaportunuz oldugu halde actıramadıgınz imeileri 20tl ekstra ucret karsiligi ilk once sistemden dusurup sonrada kayıt ettirmekteyizz...
Bizim yaptigimiz kayit islemi tamamlandiktan sonra ASLA kayıttan dusme diye bir durum soz konusu olmaz...baskalari gibi 5-6 ayda cihazlari kapanan insanlari madur etmeyiz...
Bu işi 8 aydir yapmaktayiz ekibimzle beraber en ufak sorunla karsilasmadik yaptigimz bolgesel hizmeti artik turkiyenin tamamina uygulamaya basladik..

tel: 5445830140

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
kaçakçılığa destek :)

bahtiyar_34

Üye
neden kacakciliga destek olunuyrmus anlyamadim kardes biz sadece insanlarin maduriyetni gidermeye calisiyoruz:nono:

Devlet bir hak vermiş, insanlar kullanıyor.Kraldan çok kralcı olmanın anlamı nedir? Kayıt işinde 6 ay sonra kapanmayacağını nasıl garanti ediyorsunuz? Garanti nedir?

H.a

Üye
bunların tamamını kaç tl ?

alex2199

Üye
arkadaş benim sorunum şu pasaport kaydı için ayrı para,bide pasaport sahibine ne kadar verecem.bana anlatabilirmsin

manyovis

Üye
özelden mesaj gönderemiyorum mesaj kutun dolu diyo bana ulasabilirseniz sevinirim iyi günler