Satılık Satılık Origin ve Steam Ve Warz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Origin ve Steam Ve Warz
Arkadaşlar origin, warz ve steam hesabını satmaya karar verdim. E-Posta sı ile size veriyorum.

Origin : Sims 3 starter pack, Battlefield3, Crysis2, Red alert3, Dead space 1 ve 2, Medal of honor, Burnout paradise, Mirrors edge

Steam : Tf 2 premium, Garrys mod, Just cause 2 + 2 dlc, Metro 2033, Portal, Medal of honor, Crysis 2, Cod Modern warfare 2, Mc pixel, Machinirum, Botanicula, Burnout Paradise, Red alert3, Dead space, Mirrors Edge, The Showdown Effect, Thomas was alone

Tf 2 hesabında 40-50 tane üst düzey silah vardır.

Hepsi zevkli oyunlardır özellikle tf2, garrys mod ve bf3 ün hala aktif oyuncuları bulunmaktadır. Hesaplardaki oyunları toplamak 1 yılımı aldı.

Origin hesabı 30 TL dir.

Steam hesabı 60 TL dir.

Ayrıca warz hesabımıda satmaktayım. Onun fiyatıda 20 TL dir.

Pazarlık payı vardır. Bunlar benim emek sarfettiğim hesaplar. Her ne kadar satmak istemesemde mecbur kaldım. Forumda çoğu kişi tanır beni. İsteyenle görüşebiliriz. Sadece paypal kabul ediyorum. Origin ve warz hesabı Minecraft Pre hesapla takas olur.

ejder1987

ejder1987

Üye
takas olurmu dostum.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Ne düşünüyorsunuz?

ejder1987

ejder1987

Üye
ps2 olabilir.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Geçen sene ps2 mi satmıştım teşekkür ederim. Ama elinizde 9800 GT ekran kartı veya dengi varsa anlaşabiliriz.

ejder1987

ejder1987

Üye
ati hd radeon 4300-4500 serisi var çok üst düzey kart bekleme dostum senin dediğin kartın en ucuz fiyatı 160 lira adam sana tutupta o kartı vermez.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
2. El fiyatları 90 lira civarı kartın. Bence makul bir teklif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...