Satılık nokıa N95 8GB 16 aylık garantili ve faturalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
Satılık nokıa N95 8GB 16 aylık garantili ve faturalı
telefonu teknosadan garantili bir şekilde aldım ve 16 aylık garantisi var telefonda tek çizik bile yok
Fiyat 700 tl
İletişim için özel mesaj atınız​

ahmet425

Üye
fiyat çok değil mi hocam?

LieX

LieX

Üye
bence baya pahalı üzerine 300 koy n97 al yane:hmmm

KarizmaTurk

KarizmaTurk

Üye
300 koymaya ne gerek var.. N97'nin ikinci elini yine böyle 16-17 ay garantili şekilde çok rahat 700'e alabilir isteyen.

fenerlix73

fenerlix73

Üye
takas düşünürsen tertemiz n79 f_u_l_l kutu kapakları felan var üstüne kaç lira istersin istersen fotolarını gönderebilirim

ahmet425

Üye
fiyat çok hocam dedikleri gibi 600-650 tl ye garantili temiz n97 çok rahat bulunur.Fiyatı makul yaparsan alırım...

Emre-45

Emre-45

Üye
330 tl ye aldım 3 gun once kutulu

ahmet425

Üye
bende arıyorum kaç haftadır bir türlü bulamadım hay şansıma.

messi_10

Üye
N95 8gb var elimde kutulu faturalı 450 ye veririm kullanımdan dolayı ufak tefek çizikleri var ama kasası siyah olduğu için belli olmuyor

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
ARkadaşlar benim ki kadar kaliteli temiz telefon bulamazsınız bildğiniz gibi n95 8gb üretilmiyor n95 az da olsa piyasada var fiyatı da 800tl
hale devam eden (6 ay kaldı) cep kask var cep kask 'a da 50 tl verdim
N97 konusu gelince n95 8 gb kadar tutmadı bi kere 2. n97 500-600tl ye 16 garantili varsa alalım :)

--------------- Ekleme ---------------

ciddi teflik varsa değerlendirilir

ahmet425

Üye
hocam o zaman 100 tl daha verip sıfır alınır.

Emre-45

Emre-45

Üye
ARkadaşlar benim ki kadar kaliteli temiz telefon bulamazsınız bildğiniz gibi n95 8gb üretilmiyor n95 az da olsa piyasada var fiyatı da 800tl
hale devam eden (6 ay kaldı) cep kask var cep kask 'a da 50 tl verdim
N97 konusu gelince n95 8 gb kadar tutmadı bi kere 2. n97 500-600tl ye 16 garantili varsa alalım :)

--------------- Ekleme ---------------

ciddi teflik varsa değerlendirilir
Kardes ben dediğin fiyata 2 tane alırım ama :)

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim 100 tl daha verip bulabiliyorsan al hatta banada 1 tane al
sizin dediğiniz telefonları ben de bulurum 3 senelik n95 8gb bende 300 400 tlye bulurum
benim telfon yeni ,önünde arkasında çizik yok diyorum
TEmiz ürün arayanlar benle irtibata geçsin ....

ahmet425

Üye
kardeş tamam telefon çok temiz anladık ama temiz diye telefonda 300 tl fark yapmaz o farka bir tane daha N95 alınır.Sen 800 tl ye N95 var piyasada nadir de olsa dedin ben ondan dedim 100 tl daha koyup sıfır N95 alınır die.

fenerlix73

fenerlix73

Üye
arkadaşlar king kardeşimin bu kadar üstüne niye gidiyonuz anlamadım bu yaptığınız bir saygı gereği iki ikinci el satış kuralları gereği yanlış admin şimdi ban atsa yeridir.king iıster 700 der ister 1000 lira hee bu fiyata cihazı elinden çıkarır veya çıkaramaz o mal sahibinin bileceği iş bu kadar yorum yapmışsınız anlaşılan alıcı değilsiniz.niye adamın ilanını kirletiyonuz.alıcıysan dersin kardeş 550 peşin satarmısın adam yok satmam der veya başka bişiy neyse demek istediğim anlaşılmıştır umarım.adam düşmüyo kardeşim fiyatı size ne satamazsa kendine satarsa kendine...

ahmet425

Üye
kardeş biz king'in üstüne gitmiyoruz doğru bildiğimizi söylüyoruz...

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
Üstüme gelmeniz sorun değil arkadaşlar :) Telefon piyasası belli iyi telefon var kötü telefon var önce bunu bir yaırt ediniz.nokıanın son zamanlardaki çıkardığı en iyi telofon olduğunu az çok sizlerde biliyorsunuz(N96,n97 De)Dahil
TEmiz n95 8gb istiyen olursa beni bulsun bu kadar :)Önce bi alıcı olunuz...

kralmali

kralmali

Üye
ben daha bugünn bu forumda bir arkadaştann kutuluu temiz 350 tl ye aldımm fiyat uçmuşş....

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
;TEmiz 16 ay grantili hiç çizik olmayan 350 tlye varsa hemen alayım ben
Cevabını bekliyom ortqalığı kızıştırp gitmekle olmuor öle :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt