Satılık Nokia e61i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zz123

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Nokia e61i
ARkadaslar fiyatı 350 YTL'dir İzmirden ama varsa tanıdık yoluylada yapılabilir alısveriş
Telefonun herhangı bir arızası yoktur telefonun ozellıklerını bılıyorsunuzdur zaten

2MP kamerası vardır
Wlan sayesınde ınternete gırebılır msn messenger kullanabilir ve surf yapabilirsiniz
GPS ayarları yukludur ve benım sayamıycagım kadar ozellıklerı vardır bunlara ulasabilirsiniz kolaylıkla eger ılgılenen varsa

LUTFEN msnden ulassın burdan bakamıyorum

[email protected]

sonbirlik

Üye
bende de e61 var..ama wireless ayarını nasıl yapacam bilemiyorum..yardımcı olur musun??

emre34k

emre34k

Üye
p990i ile takas olurmu kardeş.

mbemurat

mbemurat

Üye
bende de e61 var..ama wireless ayarını nasıl yapacam bilemiyorum..yardımcı olur musun??

seninkinde wireless yok.e61i de var sadece

--------------- Ekleme ---------------

ARkadaslar fiyatı 350 YTL'dir İzmirden ama varsa tanıdık yoluylada yapılabilir alısveriş
Telefonun herhangı bir arızası yoktur telefonun ozellıklerını bılıyorsunuzdur zaten

2MP kamerası vardır
Wlan sayesınde ınternete gırebılır msn messenger kullanabilir ve surf yapabilirsiniz
GPS ayarları yukludur ve benım sayamıycagım kadar ozellıklerı vardır bunlara ulasabilirsiniz kolaylıkla eger ılgılenen varsa

LUTFEN msnden ulassın burdan bakamıyorum

[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

http://www.maxicep.com/cep-telefonu-ve-aksesuar-ilanlari/nokia-e61i-ariyorum-182195.html

bende bunu arıyorum bana resimlerini yollarmısın

blue2035

Üye
bendede aynı cihazdan var krdes ama gps ayarlarını nsl yapablrm yardımcı olurmsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt