Satılık n958gb (250 tl +pazarlık payı var, psp go ile takasa girer) tertemiz !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soner5741g

Üye
    Konu Sahibi
Satılık n958gb (250 tl +pazarlık payı var, psp go ile takasa girer) tertemiz !!!
Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum bende bugün ilk kez topic açmaktayım neyse konuya geçelim:<br>Evet arkadaşlar elimdeki telefon n958gb,psp go almak için satıyorum fiyatı belirttiğim gibi 240 tl dir pazarlık payı bırakıyorum sonuçta pazarlık sünnettir :)<br>şu an cihazımın fotoğrafını koyamıyorum fakat aşağıdakiler umarım size yetecektir(nokia orijinal fotolar)çünkü ben pek bir fark göremiyorum en kısa zamanda fotoğraflarımı yüklemeye çalışacağım şimdi size cihazımın özelliklerini sayayım:<br>-s60v3 işletim sistemi(v9.2)(telefon çok basit bir proyla hacklenmiştir istediğiniz sertifikasız proyu yükleyebilirsiniz,isterseniz saniyeler içinmde proyu cihazdan yok edebilirsiniz size kalmış :)<br>-malum cihazımızda 8 gb flaş hafıza var ve telefon yavaş değil mi diyceksiniz , hayır değil çünkü nokia bunu da düşünmüş ve 128 mb lık bir işletim sistemi koymuş cihaza bi aralar pclerimizde kullanıodukk :D :D
-cihazımızda 3d hızlandırıcı vardır (o da ne ki ?? ) diyodum bende ilk zamanlar fakat aynı serideki diğer telefonlarda (nseries vs) bazı oyunlar kasma donma vs. yaparken cihazımız onlara taş çıkarırcasına yılmıyor bunu öğrendim :D :D<br>-cihazımızda maşallah 5mp taş gibi kamera mevcuttur hiç anlatmayım isterseniz :D<br>-cihazımızda yine taş gibi iki hoparlör ve stereo sistemi mevcuttur ayrıca cihazımızda stereo çıkış olduğu için ses sitemi vs bağlayabiliyorsunuz (ben arabaya bağlamıştım süper veriyordu sesi):D onu anlatmama gerek yok :D<br>bunlar belli başlı özellikleriydi gerisini de bilen bilir bilmeyen netten araştırır diyelim :D (n95 abi boru mu sesleri hala kulağımda çınlıyor :D )<br><br>&nbsp;&nbsp; gel gelelim cihazla birlikte göndereceklerime:<br>-ORİJİNAL ince uçlu şarj makinası<br>-ORİJİNAL usb kablo <br>-orijinal mı bilmiyorum tv-out kablosu onun da resmini atarım tvden çekip<br>-isteğe bağlı olaarak içine oyun pro+pc suite prosu vs atabilirim zira bn gönderirken formatlayıp biçimlendirip göndereceğim.<br>&nbsp;<br>AYRICAA: cihazım herhangi bir psp go ile takasa girer anlaşırız bi şekilde :D<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; satış şekli şusu busu sonra konuşuruz arkadaşlr bnden bu kadar sz de sorularınız varsa yöneltebilirsiniz umarım yeterli olmuştur...<br>&nbsp;<br><br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;

----------Eklendi @ 05:42:36 ---------- Yazıldı @ 05:41:10 ----------

bu arada [email protected] adresm sitedeki yanlış olablr belki mazallah neyse telefon da verirseniz sms atablrmm

----------Eklendi @ 05:46:29 ---------- Yazıldı @ 05:42:36 ----------

bu arada şu br lerin anlamı ne bilmiyorum bn bi satır atlamıştımm :D

bdrhn1

bdrhn1

Üye
Eğer dediğin kadar temiz ise 20 ay garantili tertemiz sıfırdan farksız jiletini duran samsung s3353 chat ile takas düşünürmüsün?

soner5741g

Üye
    Konu Sahibi
telfn güzel ama tek eksiği 3g olmaması abim kulllanıyo ayrıca bn psp alcam nakit düşünüyorum :S dediğin telefon da 240 tl tam dengiydi ama maalesef olmazz ama almayı düşünürsen yardımcı olablrmm fiyat konusunda :)

emrah0020

emrah0020

Üye
kardeş psp 1001 ile düşünür musun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt