SATILIK LG KP500 Cookie 210 TL(Kutulu ve Garantili)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kp500_42

Üye
    Konu Sahibi
SATILIK LG KP500 Cookie 210 TL(Kutulu ve Garantili)
Lg kp500 konyadan satılır sıfır gibi.Telefon güzel isteyene satarım konyadan olursa.Fiyat 210 güzel telefon ve kutulu(şarj aleti ve kulaklık garanti vb.)

LG KP500 GSM telefon
İnce ve zarif b ir yapıya sahip olan LG KP500 dört frekansta da çalışabilen bir GSM telefonu. Bu özelliğiyle dünya çapında global bir kullanım alanına sahip olan LG KP500 cep telefonu 39 farklı dilde kullanılabiliyor. Kullanım dili ne olursa olsun dokunmatik ekranlı KP500 cep telefonunun sezgisel ve canlı bir yapıda tasarlanmış kullanıcı arayüzü her kesimden kullanıcının anlayabileceği bir sadeliğe sahip. 3 inç büyüklüğündeki ekran cep telefonu üzerindeki her türlü işlemin son derece kolaylıkla gerçekleştirilmesine olanak tanıyor.



LG dokunmatik ekran cep telefonu
Tamamen dokunmatik ekranlı ilk model olan LG Prada modelinin piyasaya sunulmasından bu yana LG firması 5 megapiksellik kameraya ve dokunmatik ekrana sahip LG Viewty gibi modelleriyle çeşitli kullanıcı kesimlerinin beklentilerine yönelik dokunmatik ekranlı cep telefonlarını tüketicilerin beğenisine sunuyor. Dokunmatik ekran teknolojisinde sürekli ilerleyen gelişmelerin neticesinde LG KP-500 telefonda kullanıcının parmağı ile ekranın yüzeyi buluştuğunda en hassas tepkinin oluşması sağlanmış. LG KP500 dokunmatik ekran cep telefonu siyah, kahverengi, gümüş ve sarı renk seçenekleri ile geliyor.



LG KP500 fiyat & Piyasaya çıkış tarihi
Tamamen dokunmatik ekran sahip olan LG KP500 cep telefonu beraberinde gelen stylus kalem ve el yazısı tanıma programı aracılığıyla kullanıcıların kendi el yazılarıyla not tutmalarına ve yazılı işlemler yapmalarına olanak tanıyor. LG KP-500 cep telefonu yatay hale getirilince QWERTY klavyesi ekran beliriyor ve kolay kullanım sağlıyor. Yatay ve dikey görüntüleri otomatik olarak tanıyan ve ekranın pozisyonunu buna göre otomatik olarak ayarlayan LG KP 500...
 


nakres_38

nakres_38

Üye
bu telefona 210 milyon vereceklerse bende satayım anında. benimkide kutulu ve garantili yıldır yıldır yanıyo tertemiz.

ayrıca forumdan beni herkes tanır. telefonun ömür boyu teknik servisliğinide yaparım bi sorun olursa.. :D

istemiş olduğu herhangi bir tema varsa onuda yüklerim alış veriş öncesi ;)

daha ne istiyor.. olmadı birde ekmek arası yollarım burdan ! :)

ciddiyim telefonu almak isteyen varsa. anında iletişime geçelim. boş boş durmayak alış veriş yapak. ölmeden..:evet:
 
buket2

buket2

Üye
:) satış pazarlama taktiğini taktir ettim doğrusu... ekmek arası yollarım lafın özellikle :d:
 

ronaldinhoeto

Üye
ekmek arası yollarsan ben alırım :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt