Satılık İstanbul kart içi dolu uygun fiyat 120 yerine 100 lira takas olur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evlattr

evlattr

Üye
    Konu Sahibi
Satılık İstanbul kart içi dolu uygun fiyat 120 yerine 100 lira takas olur
Merhaba arkadaşlar ihtiyaç fazlası olan kullanmadığım istanbul kartı ihtiyaç sahiplerince kullanılsın diye ilan koydum .. kamu kurumunda çalıştığımdan dolayı kart verilmektedir . ben kullanamdığımdan dolayı veriyorum.
alacak arkadaş içndeki tl miktarını kontrol ettirilip öyle teslim edileblir.

İstanbulda ikamet edenler için çok uygundur

fiyat 100 tl

bu şekilde dışardan almaya kalkınca 120 lira ödeyeceksiniz kaçırılmayacak fırsat
elimde şu an 4 tane vardır

işime yarayacak elketronik ürünlerle takas yapabilirim telefon psp vs
[image][/image]
[image][/image]
[image][/image]
[image]http://img703.imageshack.us/img703/4218/1000290c.jpg[/image]
[image]http://img713.imageshack.us/img713/2174/1000295x.jpg[/image]

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
'kamu kurumunda çalıştığımdan dolayı kart verilmektedir.' Demişsiniz. Eğer bu kart size devlet tarafından kamuda çalıştığınız için ücretsiz olarak veriliyorsa (içi yüklü miktarda TL yüklü şekilde) ve siz bunu satıyorsanız bu ne kadar etik ? Eğer anladığım şekilde bir durumsa size devlet tarafından kamu yararına kullanılması için verilmiş birşey çünkü siz onunla ulaşımı sağlayıp kamuda görev yaparak vatandaşın işini görmüş olacaksınız ama siz bunu kullanmayıp bunu bu şekilde satıyorsanız bana pek etik gelmedi. Ama tekrar altını çiziyorum durum böyle olmayadabilir ben sadece anladığım şekilde yorumladım.

evlattr

evlattr

Üye
    Konu Sahibi
'kamu kurumunda çalıştığımdan dolayı kart verilmektedir.' Demişsiniz. Eğer bu kart size devlet tarafından kamuda çalıştığınız için ücretsiz olarak veriliyorsa (içi yüklü miktarda TL yüklü şekilde) ve siz bunu satıyorsanız bu ne kadar etik ? Eğer anladığım şekilde bir durumsa size devlet tarafından kamu yararına kullanılması için verilmiş birşey çünkü siz onunla ulaşımı sağlayıp kamuda görev yaparak vatandaşın işini görmüş olacaksınız ama siz bunu kullanmayıp bunu bu şekilde satıyorsanız bana pek etik gelmedi. Ama tekrar altını çiziyorum durum böyle olmayadabilir ben sadece anladığım şekilde yorumladım.

bizeher ay kart verilmekte ve biz işimizgereği biryerlkere gitmiyoruz sadece işe gelip gitmelerde kullanıyorum ve ve başka işlerde gitmek için . bu sebepten dolayı artmakta o yuzden ilan veriyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt