SATILIK İphone4 - 16gb Beyaz ve Siyah SIFIR KUTUSU AÇILMAMIŞ YURTDIŞI SIM KILIT YOK

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_muka

by_muka

Üye
    Konu Sahibi
SATILIK İphone4 - 16gb Beyaz ve Siyah SIFIR KUTUSU AÇILMAMIŞ YURTDIŞI SIM KILIT YOK
Arkadaşlar elimde 3 adet 16gb BEYAZ iphone4 2 adet SİYAH 16gb iphone4 bulunmakta cihazlar yurtdışından getirdim TESLİME HAZIR pasaport kayıtları yoktur an kişiye aittir kesinlikle pasaport kaydına karışmıyorum TAKAS YOKTUR...
Cihazların kesinlikle kutuları acılmamıştır.SİM KİLİT YOK.
İstanbul içi sefaköy ,avcılar, beylik üzü ,florya, civarı elden teslim edilir.

Sanalpazar üzerinden kişiye özel ilan açabilirim.

İstediğim fiyat ;

BEYAZ iphone4 (16gb) : 1450
SİYAH iphone4 (16gb) : 1350

Cihazların Fotoğraflarını bu gece eklemeye çalışıcam.

Mail yada Telefonla iletişime geçerseniz daha hızlı cevap alabilirsiniz.
cihazlar ingiltere çıkışlıdır...

İletişim : 0535 542 15 14
[email protected]

sdksdk111

Üye
Kardeş hayırlı satışlar bizim bir kuzen var almayı düşünüyorda fiyatların biraz tuzlu bence çünkü simfree yani fabrika çıkışlı sim kilitsiz cihazları sahibinden.com da sıfır jilatinli 1.200 TL ye satıyorlar. Kayıtsız 100 TL fark verince Kayıtlı gönderiyorlar bence fiyatlarda birazdaha indirime gitmelisin.

by_muka

by_muka

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş hayırlı satışlar bizim bir kuzen var almayı düşünüyorda fiyatların biraz tuzlu bence çünkü simfree yani fabrika çıkışlı sim kilitsiz cihazları sahibinden.com da sıfır jilatinli 1.200 TL ye satıyorlar. Kayıtsız 100 TL fark verince Kayıtlı gönderiyorlar bence fiyatlarda birazdaha indirime gitmelisin.

Benim sattıgım cihazlarında sim kilidi yoktur fiyatlarda azda olsa bir pazarlık payım mevcuttur malum doların yukselmesinden dolayı piyasadaki tüm ürünlerin fiyatları arttı.

ayrıca o dediginiz iphone4 lerden bulursanız banada haber verirmisiniz bende alayım 1200TL olanlardan yani :vur:kotu::hmmm

by_muka

by_muka

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlar forum dışı satılmıştır...
arayan ve mail atan arkadaslara teşekürler...
sipariş vermek isteyenler olursa aramaları yada mail atmaları yeterli bu yukarıdaki fiyatlar revize edilecektir bu seferki parti dolar kurundan dolayı banada pahalıya geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt