cagataybas
Üye
SATILIK HTC HERO - Satılık KVK garantili-root edilmemiş
Başlıkta belirttiğim gibi Kvk garantili 7 8 aylık HTC Heromu satıyorum. Cihazı aldıktan
Orjinal 2.1 sürümü yükledim, telefon hızlandı kesinlikle, web browser daha akıcı hale geldi ve flash videoları izleyebiliyormuyum denk gelmedim ama internette video izlemek istediğim zaman henüz açamadığım video olmadı, sanırım mp4 ve h264 formatında olan videoları açıyor olabilir. Onun haricinde sitelerdeki flash reklamları sorun
Henüz CID kilidini KIRMADIM. Çünkü bilindiği üzere cid kilidi kırılan cihazın kvk garantisi k
Telefonu alan arkadaş isterse kilidi kırıp istediği gibi kullanır telefonu, ben gerek görmedim dediğim gibi tercih meselesi.
Telefonun özelliklerinden bahsetmiyorum, zaten iphone yerine androidli cihaz bakanlar, genelde herşeyiyle bu cihazları araştırmış oluyorlar(
Fiyat da 550 TL yaptım ki garantili ve tertemiz cihaz için çok da fazla değil. Ben alırken garantili olsun diye yüksek fiyatlı aldıysam satarken de yurtdışı cihazlardan 50 yada 100 lira fazla fiyattan satmam çok da anormal değil diye düşünüyorum, ben alırken garantisi için değeceğini düşünüp öyle aldım, tercih meselesi.
Ben istanbulda oturuyorum ve elden görerek almak isteyenler için herhangi bir zaman benim için uygundur.iyigünler.
Kutu içeriği tamamen durmaktadır, kulaklığı 2 gb sandisk hafıza kartı, şarj aleti garanti belgesi vs. herşeyi durmaktadır.
ÜZERİNDE ÇİZİK BULURSANIZ CİHAZ
RESİMLERİN BOYUTLARI YÜKSEK OLDUĞU İÇİN YÜKLEMEYEMEDİM. İSTEYENE MAİL OL
FİYAT : 550 tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hafta sonra silikon kılıf ve ön cam için de sticker aldım ve cihaz sıfırdan kozmetik olarak farksız kesinlikle. Orjinal 2.1 sürümü yükledim, telefon hızlandı kesinlikle, web browser daha akıcı hale geldi ve flash videoları izleyebiliyormuyum denk gelmedim ama internette video izlemek istediğim zaman henüz açamadığım video olmadı, sanırım mp4 ve h264 formatında olan videoları açıyor olabilir. Onun haricinde sitelerdeki flash reklamları sorun
z görebliyorum
Henüz CID kilidini KIRMADIM. Çünkü bilindiği üzere cid kilidi kırılan cihazın kvk garantisi k
kıyor, saçma ama böyle. Market olmaması, olmasından tabiki kötü ama açıkçası niye market yok ya diye hiç sorun etmedim.3g kullanmadığım için ev dışında nete girip uyguluma indirme durumum olmadı ve evde olduğum zamanlarda da nette aradığım tüm programları buldum diyebilirim(bilgisayardan). Telefonu alan arkadaş isterse kilidi kırıp istediği gibi kullanır telefonu, ben gerek görmedim dediğim gibi tercih meselesi.
Telefonun özelliklerinden bahsetmiyorum, zaten iphone yerine androidli cihaz bakanlar, genelde herşeyiyle bu cihazları araştırmış oluyorlar(
de dahil
Fiyat da 550 TL yaptım ki garantili ve tertemiz cihaz için çok da fazla değil. Ben alırken garantili olsun diye yüksek fiyatlı aldıysam satarken de yurtdışı cihazlardan 50 yada 100 lira fazla fiyattan satmam çok da anormal değil diye düşünüyorum, ben alırken garantisi için değeceğini düşünüp öyle aldım, tercih meselesi.
Ben istanbulda oturuyorum ve elden görerek almak isteyenler için herhangi bir zaman benim için uygundur.iyigünler.
Kutu içeriği tamamen durmaktadır, kulaklığı 2 gb sandisk hafıza kartı, şarj aleti garanti belgesi vs. herşeyi durmaktadır.
ÜZERİNDE ÇİZİK BULURSANIZ CİHAZ
E HEDİYEMDİR. RESİMLERİN BOYUTLARI YÜKSEK OLDUĞU İÇİN YÜKLEMEYEMEDİM. İSTEYENE MAİL OL
K YOLLARIM. FİYAT : 550 tl