Satılık Haber Scripti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

veritabani2

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Haber Scripti
375 TL ye Profesyonel haber scritpi

Sistemin Özellikleri

* Sınırsız ana kategori .
* Sınırsız alt kategori .
* Farklı görünümlerde haber modülleri bulunmaktadır. ( Burayı admin Bloklar menüsünden inceleyiniz.)
* 6 Ayrı seçilebilir blok şekli .
* Kendi bloğunuzu hiçbir program kullanmadan yönetim panelinizden oluşturabilirsiniz .
* Bloklarda yönetim panelinden tek tıklamayla yer değişimi .
* SEO bulunmaktadır || Sitenin hiçbir yerinde kesinlikle normal link yoktur .
* Foto Galeri .
* Video Galeri . (Video Galeri Özel video bot’da eklenmiştir .)
* İlanlar. ( Açtığınız kategorilerde ziyaretçiler iş, eleman, 2. el vb. ilanlar girebilirler.)
* Firma Rehberi . (Açtığınız kategorilerde ziyaretçiler firma ilanlarını girebilirler.)
* Sınırsız reklam alanı.
* İstediğiniz bloğun altına üstüne yanına sağına soluna bannere iç sayfalara yönetim panelinden reklam ekleyebilirsiniz .
* Detaylı haber arama .
* Yorumlu anket sistemi . (Ziyaretçiler açılan anketle ilgili yorum yazabilirler.)
* Yazarlar . Siteye istediğiniz sayıda yazar ekleyebilirsiniz. Yazarlar yöneticiden bağımsız olarak sizin verdiğiniz şifreyle giriş yapabilir ve yazılarını girebilirler. Admin onayıyla yazar yazıları aktif edilerek sitede yayınlanır.
*Borsa Modülü
* Hava Durumu .
* En çok okunan habeler.
* En son eklenen habeler.
* Son yapılan yorumlar .
* En çok izlenen videolar.
* En son eklenen videolar.
* En çok izlenen foto galeri.
* En son eklenen foto galeri.
* Videolu haberler .
* Özel Haberler .
* Her ana kategori altında kendine ait manşeti bulunmaktadır .
* Ziyaretçilerin üyelik gerektirmeden haber gönderebilir ve onay ile sitede yayınlanır .
* RSS .
* Sitene ekle .
* Editör ekleme. Siteye editör ekleyebilir ve bu editörlere istediğiniz bölümlerin kullanımı için yetki verebilirsiniz.
* Yönetim panelinde ziyaretçilerin kaç defa,
- hangi adreslerden,
- hangi arama motorlarından,
- hangi arama kelimeleriyle geldikleri istatistikleri tutulur .

* Yönetim panelinde her kategorinin kendi haber botu bulunmaktadır . Haberleri ister botla isterseniz elle girebilirsiniz.
* Yönetim panelinde Photoshop'a gerek duymadan orta düzey resim işlemlerini Sanal Photoshop Programımızla yapabilirsiniz .
* Yazar ve haberlere onaylı yorum yazılabilmektedir.
* Haber arama yapılabilir.
* Yönetim panelinde tüm blokların kategori yazan kısımlarındaki resimlerin renklerini önceden belirlediğimiz renklerle değiştirebilirsiniz .
* Yönetim panelinde En çok yorumlananlar, Hava Durumu, Borsa, Haber arama, Sizden gelenler, En çok okunanlar, Anket v.s. bloklarını ekleyebilir ve silebilirsiniz.
* Site google da çok hızlı indexlenmektedir.

üzerinden demo yu inceleyebilirsiniz .

Demo :
Yönetim Panelini :

Kullanıcı Adı ve Şifre :

demo
demo

Siteye istek ve ihtiyaçlarınız dahilinde istediğiniz eklentiler ücreti karşılığı yapılır.
Eski haber sitenizde bulunan tüm bilgiler (Haberler ve yazarlar) eski siteniz incelendikten sonra uyum sorunu olmaz ise scriptimize uyarlanarak yayına sunulur.

Mail & MSN Adresimiz : [email protected] - [email protected] Tüm soru ve sorunlarınız için bize ulaşabilirsiniz .

civanim77

Üye
inceleyecegimiz bir adres verirmisin

veritabani2

Üye
    Konu Sahibi
Demo :
Yönetim Panelini :

Kullanıcı Adı ve Şifre :

demo
demo

noasgs

noasgs

Üye
ücreti ne kadar?

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Yönetim Panelide Normal Sitede Süper :D

noasgs

noasgs

Üye
valla ben çok beğendim eğer ücreti uygunsa alabilirim:oke:

goksunluyuz

Üye
Bence de güzel !

veritabani2

Üye
    Konu Sahibi
Olumlu yanıtlarınızdan dolayı tşk. ederim;

Öncelikle bugüne kadar alnımızın teriyle çalıştık ve hakkımızla kazandık birçok kendini bilen insanlar gibi, bir webmaster olarak lamer lerin yaptığı gibi değil gerçek hack'ların yaptığı gibi kendi kodlamalarımızla kendi tekniklerimizle saldırı yapma yöntemlerini biliyoruz inject veya shell tarzı (shell linux sistemlerin ms-dos komut sistemidir yani uzaktan bile komutlarla istenilen şeyi yapmaya yarar ) Şahsen ben müslümanım türkiyede bir çok dine mensup insanlar var herkese saygım sonsuzdur ama bir müslüman olarak Mahşer gününe inanıyorum o çekilecek olan hesap gününe orda Rabbimin karşısına KUL HAKKI ile çıkmaya ne niyetim var ne de o cesaretim sunucum belli sitem belli saldırmak isteyen saldırsın root lamak isteyen rootlasın Ama Hakkım ne bu dünya için nede diğer dünya için Helal değildir. Dediğim gibi noktasından virgülüne kendi kodlamam ve tasarımım dır 1 yıl içinde oturdum yazdım bitirdim ve bu emeğimin karşılığına

350 TL istiyorum fiyat soran arkadaşlar için

Özellikle son yazılan mesaja cevabım değildir bu genel bi cevaptır benimkisi . Bu konu hakkında da bundan sonra pek bişe yazmayı düşünmüyorum .

veritabani2

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Haber Fanatik olan tanıtım sitemizi kapattık onun yerine yeni demo sayfa bilgileri aşağıdaki gibidir .

Demo : Yönetim Panelini :
Kullanıcı Adı ve Şifre :
demo
demo

Not: Demo kullanıcılar silme ekleme veya güncelleme gibi işlemler yapamıyacaktır

veritabani2

Üye
    Konu Sahibi
Peşin fiyatına kredi kartı ile taksitli satışlar başlamıştır .

27 adet haber botu paket
Bloklama Sistemi ile istediğiniz gibi dizayn edin

Demo :
Yönetim Panelini :

Kullanıcı Adı ve Şifre :
demo
demo

350 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt