Satılık garantili faturalı n95

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
Satılık garantili faturalı n95
Arkadaşlar geçen yıl aldığım n95 i kredi kartı borcumu ödemek için satıyorum telefonun kendisini anlatmaya gerek yok zaten herkes biliyor.Kutusu parçaları 2gb hafıza kartıyla birlikte satıyorum.Fİyat içinde 650 düşünüyorum.Almayı düşünen arkadaşlarla msnde görüsebiliriz..

lazyboy

lazyboy

Üye
fiyatta ciddi bi indirim yapmadığınız sürece satmanızın zor olduğunu düşünüyorum..........

ediesel

Üye
Dostum fiyatın gerçektende yüksek senin istediğin fiyata ikinci el n95 8gb hatta n96 bulursun Fiyatı 400-450 yaparsan satabilirsin ancak zira bu modellerin raici bu basamaklarda

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat 650 değil 550 olacaktı orda bi hata olmus ayrıca almayı düsünen arkadaslara yardımcı oluruz

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
kredi kartı çok tehlikeli bir olay inşşllhh ödersin borcunu....:(

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
sorma belimi büktü valla ödemek için mecbur kaldım telefonu bile satıyorum gerçi daha alıcıda bulamadık hergün işliyor faiz bakalım ne olacak

canmania

Üye
telefonda çizik falan var mı hafıza kartı ve usb kablosuda veriyormusun? navigasyon yüklümü?

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle telefonda çizik falan yok 2gb hafızakartı ve sesli navigasyon mevcut.Telefonu servise sadece bir kere yazılım güncellemek için götürdüm onun disinda hiç bi sorunu yok

ediesel

Üye
dosrum 550 bile çok ben sana söyliyim benim telefoncu çevrem vardır biraz. Geçende kendi n95 imi götürdüm ikinci el fiyatını öğrenmek için 400 dediler maksimum 450 veririz dediler oda telefona baktılar (benimki çok temiz olduğu için paçayı yırttı) Ama işallah satın alacak birini bulursun ama dediğim gibi bu tellerin piyasası 400-450 arasıdır.

ismail_23

Üye
    Konu Sahibi
evet telefoncular 450 ye alıyorlar fakat 550 ye satıyorlar

GÖCER

Üye
vallahi dostum telefoncular hepten ölücü ,onlardaki ticaret zihniyeti alı

--------------- Ekleme ---------------

onlardaki ticaret zihniyeti alırkende satarkende hep kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt