Rich4arD
Üye
Satılık Cort x2-1 Ay Kullanılmış+İbanez Amfi+Kılıf+Pena
Elimde benim kullanamadığım Kırmızı Cort x2 Gitar var.
Başlangıç seviyesi için çok harika bir gitardır. Araştırırsanız görürsünüz zaten
Gitarı alalı 5 - 6 ay falan oldu ama 1 ay bile kullanmadım. Aldığım ilk zamanlarda denedim onun dışında başka hiç kullanmadım. 1 Ay bile kullanmadım yani.
İster kargo ister elden satış gerçekleştirebiliriz
GİTAR + İBANEZ AMFİ + GİTAR KILIFI + JACK KABLOSU + PENASI = 280 LİRADIR.
Tertemiz bir gitardır. Kılıfı amfisi kabloları sapasağlamdır. Bir tek gitarın en ince teli kopmuştu hiç kullanmadığımdan değiştirmedim. Alacak kişi isterse kendisi istediği marka tel alıp takar isterse ben alıp takarım sorun değil.
Gitarı neden satıyorum ? Büyük bir öğrenme hevesiyle elektro gitara olan hevesim nedeniyle almıştım ama hiç kullanmadığımdan dolapta öylece duracağından satıyım daha iyi dedim. Neden önce satmadım? Çünkü pek paraya ihtiyacım yoktu aklıma gelmemişti. Bu aralar baya bi paraya ihtiyacım olduğundan satmaya karar verdim.
Gitarın rengi : Kırmızı
Aksesuarları : Gitar Kılıfı , pena , askılık ve jack kablosu.
Gitar mydukkanda 380 lira ile 400 lira arası;
Buda gitarın amfinin ve kılıfın fotoğrafları ;
Başlangıç seviyesi için çok harika bir gitardır. Araştırırsanız görürsünüz zaten
Gitarı alalı 5 - 6 ay falan oldu ama 1 ay bile kullanmadım. Aldığım ilk zamanlarda denedim onun dışında başka hiç kullanmadım. 1 Ay bile kullanmadım yani.
İster kargo ister elden satış gerçekleştirebiliriz
GİTAR + İBANEZ AMFİ + GİTAR KILIFI + JACK KABLOSU + PENASI = 280 LİRADIR.
Tertemiz bir gitardır. Kılıfı amfisi kabloları sapasağlamdır. Bir tek gitarın en ince teli kopmuştu hiç kullanmadığımdan değiştirmedim. Alacak kişi isterse kendisi istediği marka tel alıp takar isterse ben alıp takarım sorun değil.
Gitarı neden satıyorum ? Büyük bir öğrenme hevesiyle elektro gitara olan hevesim nedeniyle almıştım ama hiç kullanmadığımdan dolapta öylece duracağından satıyım daha iyi dedim. Neden önce satmadım? Çünkü pek paraya ihtiyacım yoktu aklıma gelmemişti. Bu aralar baya bi paraya ihtiyacım olduğundan satmaya karar verdim.
Gitarın rengi : Kırmızı
Aksesuarları : Gitar Kılıfı , pena , askılık ve jack kablosu.
Gitar mydukkanda 380 lira ile 400 lira arası;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda gitarın amfinin ve kılıfın fotoğrafları ;

Belirtmemişim gerçii.. Bu arada moderator olmuşun