Satılık cok temız nokıa n900 ıstanbul

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

comestai

Üye
    Konu Sahibi
Satılık cok temız nokıa n900 ıstanbul
Selam arkadaslar cıhaz cok temız fakat bızzat kullandıgım ıcın hersyıne kefılım. Aldıgım gunden ıtıbaren ekran koruyucu ve kılıf ıle muhafaza ettım. Bılırsınızkı elektronık cıhazlara ne kadar tıtızlenırsenız o kadar karlı cıkarsınız. Dedıgım gıbı cıhaz cok temız. Turkce dılı yuklu. Seslı navıgasyon mevcut (turkıye-avrupa harıtaları yuklu)daha bırcok uygulama mevcut. Arkadaslar bu telefon bırcok telefonun yapamadıgı hatta yalnızca laptop ıle yapabılecegınız seylerı yapmak mumkun.dat uzantılı vıdeo dosyasını hıcbır cevrıme gerek duymadan dırekt olarak cıhaza kopyalayıp yetmezmıs gıbı bırde alt yazı dosyasını atıp kendı bunyesındekı medıa player ıle sorunsuz ızlıyorsunuz.
Sımdı dıyeceksınız arkadas neden satıyorsun o zaman... ıhtıyactan ve acıl...

ılgılenen arkadaslar bana burdan yada 05354248839 nolu telefondan ulasabılırsınız.

Fıyat 800 tl. Alacak arkadasa hayırlı olsun . ıstanbulda elden teslım ederım.

imageshack uzerinden resim yukleyemedim error veriyor. anlamadim.

oceanbeachclub

Üye
Ben 600 lıraya zor sattım hayırlı satışlar zamanda o fiyat 600 e kdr iner

comestai

Üye
    Konu Sahibi
değerli arkadaşım ben telefon satıyorum almak isteyen ilgilenen varmı varsa bana ulaşsın diye mesaj yazıyorum sen ne yazıyosun. çok mu gerekliydi şimdi senin telefonunu kaç liraya sattığın. senin paşa gönlün 600 e vermek istemiş vermişsin. ben cihazımdan 600 lira için vazgeçmem ... tercih meselesi tabiii... ama lütfen böyle konularda biraz daha olgun mesajlar yazalım. Ve bunlara cevap yazmak için dahada garip cümlelerle meşgul etme lütfen.

oceanbeachclub

Üye
burası bir forum istediğimi istediğim yere yazarım eğer yorum yapılmasını istemiyorsan gidersin pasa gibi gittigidiyor.comdan satarsın

comestai

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım dediğim gibi boşuna polemik yaratıyosun. Maxicep>ikinci el>ceptelefon ve aksesuarları bölümünde ne gibi bir şey bekliyorsun ki insanlar burda satmak istedikleri cihaz yada herneyse onu bildiriyorlar. Sen kaça sattın demiyorlar ki.. Neyse ...yinede teşekkür ederim tavsiyen için...

nasirun

Üye
cok temiz kuutulu onun alt modeli olan nokia n810 ile takas edelimmi uste 200 kadar da verebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt