Satılık çiziksiz psp slim ve 4gb sony ms

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagataybas

Üye
    Konu Sahibi
Satılık çiziksiz psp slim ve 4gb sony ms
ARKADAŞLAR CİHAZ CİZİKSİZDİR. EKRAN INDA HALA EKRAN JELATİNİ VARDIR. ÇOK FAZLA KULLANILMADIĞI İÇİN BATARYASI SIFIR GİBİDİR. İŞTEN FIRSAT BULUP OYNAYAMIYORUM. ÜZERİNDE HAFIZA KARTINDAN KOPYA OYUN OYNATABİLEN VERSİYON VARDIR. YANINDA MEDİAMARKTTAN ALDIĞIM 4GB ORJİNAL SONY MEMORY STİCK VARDIR. SİYAH RENK OLAN PSP İÇİN ÜRETİLEN MODELDİR. İÇERİSİNDE 7-8 TANE OYUN YUKLUDUR. OYUNLAR KISACA WORMS WORLD PARTY, NFS SHİFT, MORTAL KOMMBAT, PES 2009, STREET FOOTBALL 2009, TRANSFORMERS, STAR WARS VE YANINDA BİRKAÇ OYUN DAHA VARDIR. AYRICA YİNE 25 LİRAYA ALDIĞIM PSP KILIFIDA HEDİYE EDİLECEKTİR. ŞARJ MAKİNESİDE ORJİNALDİR VE GÖN LECEKTİR. ALACAK OLAN ARKADAŞLAR TELEFON İLE İRTİBATA GEÇERSE SEVİNİRİM. MAİLLERİME BAKAMIYORUM. VE LUTFEN KOMİK FİYATLAR TEKLİF ETMEYİNİZ. TAKAS YOKTUR. İSTANBULDA ELDEN TESLİM EDİLEBİLİR.

FİYAT : 300 TL

TEL : 0533 554 75 72

ekanat

ekanat

Üye
Merhaba ben mahsun bir üniversite öğrencisiyim. Bundan 1 ay önce olaylar başladı bir tane psp almaya karar verdim elimde 100 lira vardı kötü olsada beni idare etsin dedim; fakat 100 liraya bulamadım 200 lira biriktirdim 2.el normal bir tane alayım dedim ama malatya ve elazığ da 2.el bulamadım sonradan kaldığım öğrenci evinin kira parasını ailem maddi durumun sıkıntısından dolayı gönderemediler. Bende 150 lira kiraya verdim. Dostum inanırmısın bugün üniversiteye cebimde parasız gitmeye karar verdim. Cüzdanımı almadan çıktım ve şunda 40 lira 25 kuruşluk bir adamım. Ben psp yi çook isteedim ama yaratan nasip eylemedi...

kelbaykus

kelbaykus

Üye
psp 2.el okadar fiyata olmaz 0 alsan zaten 250 ye var

cagataybas

Üye
    Konu Sahibi
birincisi eski bir konuyu hortlatmaya gerek yok ikinicisi evet o fiyata satamadım ama 285 liradan verdim een azından. 15 lirada saglık olsun. 250 liraya iyi alışverişler sana dostum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...