Satılık Bilgisayar Oyunları (205 Adet)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wahshet

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Bilgisayar Oyunları (205 Adet)
Elimde Satılık 205 Adet Bilgisayar Oyunları Vardır.Hepsi Ve lidir.Hepsi DVD Şeklindedir.CD Çantasıyla Birlikte Satacağım.Ankarada Yaşıyorum.Almak İsteyen Arkadaşlar Varsa Beni Arayabilirler.Bütün Oyunların Oyun Kapakları Elimde Mevcut.Foruma Hepsini Koyamayacağımdan Mail Olarak Yollayabilirim.Oyun Arşivim 1996 dan 2010 a Kadar Olan Oyunlardır.En Son Oyunlar Ve En Kaliteli Oyunlardan Oluşmaktadır.Basit Oyun Hiç Yoktur.Fiyat 200 TL.'dir.Pazarlık Payı Yoktur.Almak İsteyen Arkadaşlar Mail Atabilirler.Oyun Kapaklarını Yollayabilirim Mail Adresiyle Birlikte Mail Atan Arkadaşlara.Hepsini Parayla Satın Aldım.Bu Fiyattan Bile Zarar Ediyorum.Orijinal Oyun Alsanız En Kötü Oyun 20 TL.Bende Emek Vermişim Çok Paralar Dökmüşüm Oyunlara.Eğer Aldığım Fiyattan Satmayı Düşünsem 3 TL den Hesaplayın Arkadaşlar.200 TL Çok İyi Bir Fiyat.Pazarık Payı Vardır.Kopyalayıp Satsanız O Parayı Çok Kolay Çıkartırsınız Mantıklı Düşünürseniz.Almak İsteyen Arkadaşlar Mesaj Atabilirler Yada [email protected] mail atabilirler.Yada 0 542 447 68 83 GSM Numarasından Bana Ulaşabilirler.

OğuzcanAbi

Üye
pahalı

emrecanz

emrecanz

Üye
bu kadar oyunu nerden buldun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt