Satılık beyaz LG Optimus L7 (4.3"'lik dev ekran-şık tasarım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
    Konu Sahibi
Satılık beyaz LG Optimus L7 (4.3"'lik dev ekran-şık tasarım)
Beyaz Lg Optimus L7 telefonumda satılıktır. Bir önceki telefonum 2 kere arızalandığı için 3 ay önce servis bir üst modeli olan L7 yi göndermişti. Değişim faturası da mevcuttur. kozmetik olarak 10/10 dur. Fiyatı 650 lira diyip 600'e indirmek istemiyorum, hemen satılsın diye pazarlıksız direk 599 TL..
indi, 579 tl oldu (kutu vs herşeyi tam)

Ankara içi olursa daha rahat elden alışveriş yapmış oluruz. iyi forumlar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ne kadar garantisi mevcuttur?

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
    Konu Sahibi
inanın bilmiyorum, lg-netcell garanti sorgulama sayfası mevcut değil o yüzden sorgulama yapamadım.. insanları zor durumda bırakmamak için de garantiyle ilgili birşey yazmadım.. ancak almak isteyen ciddi alıcı arkadaşlarla ankara'da istedikleri yerde buluşuruz, istedikleri kadar kurcalarlar telefonu, içlerine sinerse alırlar çünkü gerçekten sıfırdan farksız bir telefon.. bu garanti durumundan dolayı da ekstra indirim yapabilirim sorun değil.. kaldı ki olası bir arıza durumunda servis kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkıyor

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
inanın bilmiyorum, lg-netcell garanti sorgulama sayfası mevcut değil o yüzden sorgulama yapamadım.. insanları zor durumda bırakmamak için de garantiyle ilgili birşey yazmadım.. ancak almak isteyen ciddi alıcı arkadaşlarla ankara'da istedikleri yerde buluşuruz, istedikleri kadar kurcalarlar telefonu, içlerine sinerse alırlar çünkü gerçekten sıfırdan farksız bir telefon.. bu garanti durumundan dolayı da ekstra indirim yapabilirim sorun değil.. kaldı ki olası bir arıza durumunda servis kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkıyor
Tamamdır, ilanınız yayında.. :)

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
    Konu Sahibi
569 tl ye indi*

mamix74

mamix74

Üye
lumia 610 ile takas yaparmisin

mamix74

mamix74

Üye
sen ne kadar istersin şefim

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
    Konu Sahibi
pm attım..

satışa devam

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
    Konu Sahibi
yanında 2 adet kılıf ve 3 adet 1. sınıf ekran koruyucu da hediye oldu arkadaşlar.. en az 40-50 tl değerinde şeyler bunlar.. ilk gelen alırr

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
    Konu Sahibi

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
    Konu Sahibi
güncel

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye
    Konu Sahibi
gel vatandaş gell.. param olsada ben alsamm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt