Satılık Arsa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Satılık Arsa
Evet arkadaşlar koymadıgım ilan sitesi vermediğim emlakçı kalmadı.En sonunda buradayada bi ilan açalım dedim :)

Arsa Bursa/Zümrütevler'de
Anayola cephe
357m2
Toki bloklari karsısında
Metroya yürüyüs mesafesi 20dk
Önünden 4 otobüs geciyor
Yol üstüne 5 kat cıkılabiliyor yol
Arsanın yanına şuan okul yapılıyor eğer apartman tarzı birşeyler yapıp alta dükkan açılırsa çok iyi para getireceğine inanıyorum.

Fiyat:475000 TL

Irtibat Numaraları:
05067636028
05062859453
02242422727

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncel arkadaşlar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Guuncel

covar

covar

Üye
475 bin tlel olsa o kadar takla atarım millet evine ekmek götüremiyo 475 bin tl ye arsa alcak :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Arsanın değeri normalde 550000 tl ama acil satılık olduğu için 475000 tl pazarlık mevcut :)

bagerhk

Üye
Değerinin 550 bin olduğunu siz belirliyorsunuzdur herhalde..:nono:biraz zor hatta çok zor satarsınız...

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Değerinin 550 bin olduğunu siz belirliyorsunuzdur herhalde..:nono:biraz zor hatta çok zor satarsınız...

Arkadaşım her bölgenin bir emlak piyasası vardır. Arkadaşın koyduğu fiyat piyasa fiyatıdır. Sen eğer alıcıysan yazmış telefonunu oraya arar pazarlığını yapar işine geliyorsa alırsın, yoksa boşu boşuna mesaj yazmayalım. Yok o kadar param olsa yok değerini sen belirliyorsun

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşım her bölgenin bir emlak piyasası vardır. Arkadaşın koyduğu fiyat piyasa fiyatıdır. Sen eğer alıcıysan yazmış telefonunu oraya arar pazarlığını yapar işine geliyorsa alırsın, yoksa boşu boşuna mesaj yazmayalım. Yok o kadar param olsa yok değerini sen belirliyorsun

Yorumun için teşekkürler dostum alıcı değilseniz lütfen yorum kalabalıgı yapmayın.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncel arkadaşlar

Mert045

Mert045

Üye
Fiyat:475000 TL

:oha:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...