satılık ANdroid TELEFONNNNNNN!!!!!!!!!!HEM DE 150 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Panti60

Panti60

Üye
    Konu Sahibi
satılık ANdroid TELEFONNNNNNN!!!!!!!!!!HEM DE 150 TL
TELEFON RESİMLERİ için facebook dan ekleyin .msn den [email protected] * Telefon Kayıtsızdır. * Ekran camı düşme sonucu çatlamıştır. (Dokunmatikte hiçbir sorun yoktur.) * Telefon sim kartsız çalışmaktadır. Cep bilgisayarı olarak kullanabilirsiniz. Sony Erisson Xperia X10 | Kopyasıdır.İSTENİLEN FİYAT : 150TL | TAKAS DA OLABİLİR.Kutu İçeriği * Usb * Şarj cihazı * 2 adet batarya * Kullanım klavuzu İşletim Sistemi : Google Android 2.2.1 İşlemci Mediatek MTK6516 Çift Çekirdekli 460Mhz+280Mhz Hafıza: 512MB Rom + 256MB Ram (Micro SD Kart ile 32GB'ye kadar arttırılabilir) 3.6" Dokunmatik Ekran Çift Sim Kart, Çift Standby WIFI Yüksek Hızlı Internet bağlantıları için Dahili A-GPS ve sesli navigasyon Türkiye'deki tüm operatörlerle çalışır. Analog TV ve FM Radyo Kamera. 2.0MP Arka kamera Java Desteği Bluetooth 2.0 MP3/MP4 Çalar olarak kullanılabilme Türkçe Menü Android Market- - - Eklendi - - -Öncelikle telefon muhteşem bir telefondur hiç bir sorunu yoktur.Dokunmatik bir telefon arayan kişi için ideal dir .Telefon 2. eldir. Hiçbir sorunu yoktur.Wifi dir.Telefon Java dır.Mp3, oynatır. İnternete girer.Facebook,Twitter,Google,Youtube vs Süper bir telefondur.Neden satıp veya takas etmek istediğimi soruyorsanız telefon bana hiç gitmiyor.kullanamıyorum daha fonksiyonlu bir alet istiyorum ama dokunmatik wifi internette dolaşmak istiyorsanız tam sizlik bir telefon.- - - Eklendi - - -
TELEFON RESİMLERİ için facebook dan ekleyin .msn den [email protected] * Telefon Kayıtsızdır. * Ekran camı düşme sonucu çatlamıştır. (Dokunmatikte hiçbir sorun yoktur.) * Telefon sim kartsız çalışmaktadır. Cep bilgisayarı olarak kullanabilirsiniz. Sony Erisson Xperia X10 | Kopyasıdır.İSTENİLEN FİYAT : 150TL | TAKAS DA OLABİLİR.Kutu İçeriği * Usb * Şarj cihazı * 2 adet batarya * Kullanım klavuzu İşletim Sistemi : Google Android 2.2.1 İşlemci Mediatek MTK6516 Çift Çekirdekli 460Mhz+280Mhz Hafıza: 512MB Rom + 256MB Ram (Micro SD Kart ile 32GB'ye kadar arttırılabilir) 3.6" Dokunmatik Ekran Çift Sim Kart, Çift Standby WIFI Yüksek Hızlı Internet bağlantıları için Dahili A-GPS ve sesli navigasyon . Analog TV ve FM Radyo Kamera. 2.0MP Arka kamera Java Desteği Bluetooth 2.0 MP3/MP4 Çalar olarak kullanılabilme Türkçe Menü Android Market- - - Eklendi - - -Öncelikle telefon muhteşem bir telefondur hiç bir sorunu yoktur.Dokunmatik bir telefon arayan kişi için ideal dir .Telefon 2. eldir. Hiçbir sorunu yoktur.Wifi dir.Telefon Java dır.Mp3, oynatır. İnternete girer.Facebook,Twitter,Google,Youtube vs Süper bir telefondur.Neden satıp veya takas etmek istediğimi soruyorsanız telefon bana hiç gitmiyor.kullanamıyorum daha fonksiyonlu bir alet istiyorum ama dokunmatik wifi internette dolaşmak istiyorsanız tam sizlik bir telefon.
Dokunmatik Ekran : Evetİşlemci : MTK 6516İşletim Sistemi : Android 2.2Ekran : 3.6"Kamera : 2.0 MPHafıza : 256 MBWIFI : EvetA-GPS : EvetBluetooth : EvetFM Radyo : EvetTV Alıcı : EvetRenk : SiyahÇift Sim Kart : EvetTasarım : BarAğırlık(gr) : 120 İşletim Sistemi : Google Android 2.2.1 İşlemci Mediatek MTK6516 Çift Çekirdekli 460Mhz+280Mhz Hafıza: 512MB Rom + 256MB Ram (Micro SD Kart ile 32GB'ye kadar arttırılabilir) 3.6" Dokunmatik Ekran Çift Sim Kart, Çift Standby WIFI Yüksek Hızlı Internet bağlantıları için Dahili A-GPS ve sesli navigasyon Türkiye'deki tüm operatörlerle çalışır. Analog TV ve FM Radyo Kamera. 2.0MP Arka kamera Java Desteği Bluetooth 2.0 MP3/MP4 Çalar olarak kullanılabilme Türkçe Menü Android Market Paket İçeriği: Telefon, 2 adet batarya, şarj cihazı, usb kablo, kulaklık, kılavuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt