Satılık 6630

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
profazzz

profazzz

Üye
    Konu Sahibi
Satılık 6630
arkadaslar paraya ihtiyac duydugumdan 6630 satıyorum fiyat 115 TL'dir. pazarlıga acıktır isteyen varsa özel mesaj yoluyla ulasabilir bana. kolay gelsin iyi forumlar..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Çok canım :)

crispo

Üye
ben 100 ytl ye satıyorum sarj cihazı sıfır orjinal kapak artı 1 gp hafıza kartı ve 3 tane program tema oyun cdsi ve kart okuyucu ile birlikte [email protected]

djsalih91

djsalih91

Üye
ben 100 tl ye n70 alırım abartmışsınız o tel antik çağdan kalma :ehe

crazy_tahir

crazy_tahir

Üye
he he cok komik dostum n70 te olan ozellk bndada vr v tlmden gayet te memnunum okumadığı dosya yok valla

poyraz50

poyraz50

Üye
satılık 6630 temiz kullanılmıştır.ilk sahibinden ALMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE!!!

ORJİNAL HAFIZA KARTI YANINDA VERİLECEKTİR...

FİYATI=110 TL

ALMAK İSTEYENLER BANA [email protected] ulaşabilirler

nokio_6233

nokio_6233

Üye
orjinal hafıza kartını versen ne olur vermesen ne olur? hem ayrıca o cihaz 70 liradan bir kuruş yukarı etmez bence

yagizbogac

yagizbogac

Üye
çok temiz olarak geçen 60 liraya aldım ben onu naptın dostum sen ya

KRMKRM

Üye
valla 4 senedir kullanıyorum, ve bir çok telefondan daha çok özelliğe sahiptir.. ikinci el aldım 350tl 20 kere düşürdüm, suya girdi ama hala çalışıyor! kaç tane telefon buna dayanabilir.. ayrıca arkadaşımda son madel telefonu var benle kafa buluyor değiştir şu teli diyor fakat o son model telefonu 3g desteklemiyor, benimkisi 4 sene olmasına ragmen destekliyor bu telefonu enine boyuna kullanmasını bilmeyen gereksiz konuşmasın lütfen.... hala yeni çıkan telefonlardan katkat daha çok özellige sahip....:ehe

nokio_6233

nokio_6233

Üye
merak etme bizde zamanında kullandık ama bu o kadar para etmez sen şimdi 2.eli 350 liraya aldın diye telefonculara yada burda ki insanlara 250 yada 300 liraya sata bileceğinimi sanıyorsun? git telefoncuya sat sana 50-60 hatta 70lira verirse öpte başına koy :kop:

poyraz50

poyraz50

Üye
satılık 6630 temiz kullanılmıştır.ilk sahibinden ALMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE!!!

ORJİNAL HAFIZA KARTI YANINDA VERİLECEKTİR...

FİYATI=100 TL

ALMAK İSTEYENLER BANA [email protected] ulaşabilirler

nokio_6233

nokio_6233

Üye
yok aman ben almayayım arkadaşım eğer 100 liraya satacak birisini bulursan banada haber verde bende benim arkadaşın 6630'unu satayım 100 liraya bu sitede :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt