SAtılık 2gb ddr2 ikinci el ramler :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
SAtılık 2gb ddr2 ikinci el ramler :)
Arkadaşlar elimde boş boş duran ramleri satacağım. Ramlerin hiç bir sorunu yok. Garantisi yok. Ramlerin zaten genelde bozulma oranı düşük parçaları olduğunu biliriz. Fiyatıda oldukça düşük tutacağım,

2 gb ddr2 veritech 667 mhz 25 tl
2 gb ddr2 kıngston 667 mhz 30 tl

Pazarlık düşünmüyorum. Ramlerın fıyatlarına bakabılırsınız. Drr2 ler oldukça pahalı. kargo alıcıya aittir. Zonguldak veya Sivastan elden teslim yapabiliriz.İkisini birden alana 50 tldir
.Ramlerin markaları değisık fakat ikisi sorunsuz çalışıyor beraber.Alacak arkadaia vıdeo ıle calıstıklarını gosterebıılırım cekıp
Saygılar.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
konunuzu gerekli yere taşıdım 24 saat içinde ilana ait fotoğrafları eklemelisiniz iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Polymath ve Cezzbedici3
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
güncel

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Alırdım benim masaüstüne ancak ram slotlarımdan biri bozuk kullanabilmem için yeni bir anakarta ihtiyacım var:)

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Alırdım benim masaüstüne ancak ram slotlarımdan biri bozuk kullanabilmem için yeni bir anakarta ihtiyacım var:)

Anladım hayırlısı ne dıyım bırınde alabılırsın sıkıntı yok ama :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Anladım hayırlısı ne dıyım bırınde alabılırsın sıkıntı yok ama :)

sana özelden söyledim zaten ama galiba o eski anakarttaydı geçen sene değiştirmiştim bakayım şuan kullandığım rami diğer slota takıp deneyeceğim olursa alırım ikisinide :)

ByKatre

ByKatre

Üye
Ben alabilirim kargo kaç tl

ByKatre

ByKatre

Üye
olsun kargo fiyatına göre öğrenci olduğum için fazla param yok

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
olsun kargo fiyatına göre öğrenci olduğum için fazla param yok

Mad eagle arkadasım almaktan vazgeçerse haberdar ederim kardeşim. Uygun fiyat olacağına emin olabilirsininiz.

ByKatre

ByKatre

Üye
Birini alacakmış mad

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ramlerin ikisi de elime ulaştı ikiside sağlam hatta şuan taktığım pc'den yazıyorum konu kapanabilir Fevzi kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt