Satılık 2. El asus p535

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tygervoods

Üye
    Konu Sahibi
Satılık 2. El asus p535
SATILIK 2. EL ASUS P535;

PDA'imin genel özelliklerini aşşagıda verdim.Bütün parçaları hasarsız ve çogu hiç kullanılmamıştır.

Fiyat :500-400 TL arasıdır. Pazarlık payı vardır.Ankarada ikamet etmekteyim fakat kargo ilede alacaklıların adresine gönderebilirim.Faturalı ve 1 yıllık daha garantisi varıdr.Pda'im kesinlikle tamir veya açılma gibi birşy olmamıştır.vatan bilgisayardan faturalıdır.

Bana ulaşmak istiyen arkadaşla mail atarlarsa memnun olurum.

e-mail: [email protected]
Genel Özellikler

ŞebekeGSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900İşletim SistemiWindows Mobile 5Boyutlar109 x 59 x 19 mmAğırlık145 gEkran

Ekran tipiTFT, dokunmatik, 65.000 renkEkran boyutu240 x 320 piksel, 2.8"Zil Sesleri

Zil sesi tipleriPolifonik (128 kanal), Midi, MP3Titreşim ÖzelleştirmeİndirilebilirHafıza Özellikleri

Telefon rehberiGelişmişArama Kayıtları20 cevaplanan, aranan ve cevapsızGenişletilebilir HafızaminiSDEkstra- 64 MB SDRAM
- 256 MB NAND Flash ROM
- Intel Xscale 520 MHz işlemciVeri İletişim Özellikleri

Bluetooth Var, v2.0 EDGE 3G WLAN (Wi-Fi, Kablosuz) Wi-Fi 802.11b/g UMTS USB Var, v1.1 HSCSD Kızılötesi (Infrared) Multimedya & Mesajlaşma Özellikleri

MesajlaşmaSMS, MMS, E-Posta, Anında MesajlaşmaTarayıcı WAP 1.2.1/2.0 OyunlarVarKamera2 MP, 1600x1200 piksel, otomatik fokus, video(30fps), flaşTV ÇıkışıYokEkstra Özellikler- GPS alıcı ( SiRF Star III yongası )
- Pocket Office(Word, Excel, PowerPoint Viewer)
- Windows MPlayer 10
- Java MIDP 2.0
- Metin Seslendirme (Text to Speech)
- Kartvizit Tanıma
- Zamanlayıcı
- Hesap Makinası
- Ses Kayıt
- Kur Dönüştürücü
- KronometrePil

Pil TipiStandart batarya, Li-Ion 1300 mAhBekleme SüresiKonuşma Süresi5 saat

rapege

rapege

Üye
takas olarak lg cookie n73 7610 f888 gibi telefonların üstüne para konulusa olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt