Satılık 1200 .. İkinci Hat için İnanılmaz Teklif!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxaycan

xxaycan

Üye
    Konu Sahibi
Satılık 1200 .. İkinci Hat için İnanılmaz Teklif!..
mrb.... arkadaslar nokıa 1200 imi satmak istiyorum... resimlerinide ekliycem ikinci bir hattına ufak telefon arayanlar ıcın harika bir secim bende bu amacla kullanıyordum fakat diğer hattımı dün kapattım bu yuzden bosta kaldı telefonum...
özellikleri
Marka / Model
Marka Nokia Model 1200 Form faktör Candybar Renk Black, Blue Şebeke
GSM şebeke GSM Servis 850, 1900 Bağlantılar
Bluetooth Bilinmiyor Kızılötesi Evet Wi-Fi(WLAN) Hayır USB Hayır Faks / Veri Hayır Ekran
Ana ekran LCD Renkli ekran Grayscale renkler Boyutlar 96x68 mm. Çözünürlük Bilinmiyor Dış ekran Hayır Bellek
Dahili bellek Hayır Harici bellek Hayır Bellek Kartı yuvaları Hayır Bellek kartı tipleri Hayır Temel özellikler
Pil Lithium Ion Bekleme süresi 390 Saat Konuşma süresi 7 Saat Arama
Tireşim Evet Foto ID Hayır Melodiler MP3 grade tones, Polyfone Kamera
Kamera Hayır Megapiksel Hayır Maks. fotoğraf çözünürlüğü Hayır Dijital zum Hayır Optik zum Hayır Otomatik netleme Hayır Flaş Hayır Video kayıt Hayır İkinci (dahili) kamera Hayır Mesaj
SMS Evet MMS Hayır T9 metin girişi Hayır E-posta Hayır HTML tarayıcı Hayır Multimedya
FM radyo çalar Hayır Java desteği Hayır Ses çalar Hayır Video oynatma Hayır Özellikler
Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Calculator, Calendar Görüntülü görüşme Hayır Diğer özellikler Dust resistend keypad Format
Ağırlık 77 g. Boyutlar (Y x G x D) 102x44.1x17.5 mm.
ücretini 40 tl olarak düşünüyorum ptt ıle kargo edılıcektır...

--------------- Ekleme ---------------

ilgilenen yokmuuuuuuuu

Tufanbeyi

Tufanbeyi

Üye
Kardeş İçinde Data Kablosu Varmı..Yani Bilgisaya Bağlayabilecekmiyim...Çünkü Rehberi Ancak öyle Kopyalarım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt