Cezzbedici3
Üye
[SATILDI] Intel P4 / 3.20E GHZ / 1MB L2 Cache / 800MHZ FSB / Hyper Threading / 478Pin / Prescott
Sadece GittiGidiyor üzerinden satış yapmaktayım. Aşağıda GittiGidiyor ilan sayfasını görmektesiniz. İşlemci heryerde bulunamayan eski anakartlarda çalışabilecek en iyi ikinci işlemcidir.
Fiyat sabittir zaten en uygun fiyatı verdim..Aynı üründen pek çok satışım bu fiyatın iki katına yakın olmuştur. Ve hep olumlu yorumlar aldım. Profil puanım %100'dür..
ÜRÜN FİYATI:
50
Ayrıca İşlemcinin yanında birde Cooler Master kasa fanı da hediyemdir..
Yurtiçi kargo ile gönderilecektir..
Alttaki linkten GG profilime bakabilirsiniz
İlan Sayfası =
Fiyat sabittir zaten en uygun fiyatı verdim..Aynı üründen pek çok satışım bu fiyatın iki katına yakın olmuştur. Ve hep olumlu yorumlar aldım. Profil puanım %100'dür..
ÜRÜN FİYATI:
50Ayrıca İşlemcinin yanında birde Cooler Master kasa fanı da hediyemdir..
Yurtiçi kargo ile gönderilecektir..
Alttaki linkten GG profilime bakabilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlan Sayfası =
TERTEMİZ SÜPER HIZLI İŞLEMCİ INTEL PENTIUM 4 3.20E GHZ / 1MB L2 CACHE / 800MHZ FSB / HT / 478PIN / PRESCOTT HYPER THREADING TECHNOLOGY [ HT ] SANAL ÇİFT ÇEKİRDEK TEKNOLOJİSİ [ HT ] FABRİKASYON OLARAK KULLANILMIŞ, ÜZERİNDE İŞLEM YAPILMAMIŞ PİYASADA ÇOK NADİR RASTLANIR! |***** INTEL'İN 2. EN HIZLI 478PIN İŞLEMCİSİ *****| [ HEDİYE ] +++++++++++++++++++ ///8CM COOLER MASTER KASA FANI/// |